Steam şifre sorunsalı

Snipez

80+
Reaksiyon skoru
149
merhaba, konuyu nereye açayım bilemediğimden buraya açıyorum.

Uzun zamandır pc olmadığı için Steam hesabıma ve bağlı olduğu mail hesabıma giriş yapmamıştım bugun steam şifre sıfırlayıp girmek istediğimde hata ile karşılaştım.
1 - Şifremi yenilemek için maile girmem gerekiyor fakat maile uzun zamandır girmediğim için "Hesabınızın güvenliğini sağlamamıza yardımcı olun" hatası veriyor ve orada kullandığım telefon numarası iptal oldu. şimdi sorun şu ki kurtarma maili *****[email protected] sadece sondaki xx yazan yerdeki iki haneyi hatırlamıyorum ve tarayıcıda * şeklinde gözüküyor bunu görmenin bir yolu var mı? veya başka türlü mail hesabımı geriye nasıl alabilirim?

Ss te gözüken ilk 5 haneyi biliyorum sondaki iki hane kayıp :D bunu yıldızlı yeri görme şansımız var mı?

(konuyu buraya da açma sebebim konu dışı alt başlığı son mesajlar kısmında gözükmemesi)
1633293686125-png.310653

5 i nedir? Belki hatırlamana yardımcı oluruz hani bir kelime ise

Belki 0 falan koymuş olabilirsin veya 1, 2 gibi
çoğunu denedim, doğum tarihi vs vs falan hiçbirisi uyuşmadı.
acaba o yıldızlı yeri görme şansımız var mı ki??

Orada gördükleriniz gerçekten yıldız. Yani arka planda email adresinin gerçeğini saklamıyor. Veri sunucu tarafından çekilir, uygulama otomatik olarak yine sunucuda yıldızlama işlemini yapar, veri sizin bilgisayarınıza yollanır.

Ortada kırılacak bir şey olmadığından göremezsiniz. Ne olduğunu bilmiyorsanız sadece tahmin yolu ile belki bulabilirsiniz hocam

Orada gördükleriniz gerçekten yıldız. Yani arka planda email adresinin gerçeğini saklamıyor. Veri sunucu tarafından çekilir, uygulama otomatik olarak yine sunucuda yıldızmala işlemini yapar, veri sizin bilgisayarınıza yollanır.

Ortada kırılacak bir şey olmadığından göremezsiniz. Ne olduğunu bilmiyorsanız sadece tahmin yolu ile belki düzeltebilirsiniz hocam
anladım hocam teşekkür ederim, iki gündür ugraşıyorum da maalesef.. steam de mail de gg olacak mecburen

anladım hocam teşekkür ederim, iki gündür ugraşıyorum da maalesef.. steam de mail de gg olacak mecburen
Rica ederim. Fazla değerli bir hesap değilse hiç uğraşmadan yeni hesap açabilirsin hocam

Bir çoğu hesabımın bağlı olduğu mail hesabımdı
Yazık olmuş hocam evde bir kağıda yazmış olabilirsiniz belki veya annenize, babanıza ya da arkadaşlarınıza mail attıysanız onlara sorun

Yazık olmuş hocam evde bir kağıda yazmış olabilirsiniz belki veya annenize, babanıza ya da arkadaşlarınıza mail attıysanız onlara sorun
maalesef, bir türlü bulamadım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri