Neler Yeni

steam topluluk pazarı

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
arkadaşlar öncelikle sa
çıkartma kapsüllerinden açtım ve navi nin parlak çıkartması geldi. doğal olarak satışa koymaya çalıştım önce envantere girilemedi sonra girdim ve satışa koydum işte ek onay dedi onayladım
fakat ne topluluk pazarında satış yaptığıma dair bir belge var ne de envanterimde o çıkartma bunun sonunda o çıkartma tekrar envanterime gelir mi yoksa steam tarafından dolandırıldık mı

Aynı olay bendede oldu gold sticker çıktı sticker ortada yok parasıda yok üstüne bugün ajan aldım ajanın parasını kesti envanterimde ajan yok sinir oldum

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
aynısı bana da oldu 7 tl lik bir şey satacaktım gitti listeleme oluşturuldu ama gözükmüyor şimdi bekliyorum bakam umarım gelir
hocam bendede awp satışa koymuştum satıştan çekim dedim sonra bi baktım envanterde yok pazarda yok orda yusuf yusuf oldum bi an sonra farkettimki pazar çökmüş büyük ihtimalle şu 1.80fiyatına düşen kapsüller yüzündendir onu kaldıramamıştır steamın pazarı

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Steam seni neden dolandırsın ki hocam. Steam En güvenli oyun alma sitesidir. 20 ye yakış eşya sattım ve satıldığı saniyede geldi param.
çok güveniyon knk madem steamde csgo öğesi alırmısın şimdi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Knk bence sticker kapsülleri %75 indirime girdiği için yoğunluk oldu bu yüzden çökmüş olabilir.Csgodada sorun var ztn şuan

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Knk bence sticker kapsülleri %75 indirime girdiği için yoğunluk oldu bu yüzden çökmüş olabilir.Csgodada sorun var ztn şuan
Ok. Ben en son öğeyi dün sattım param hızlı geldi ama neyse artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun bugün mü çıktı?

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Ok. Ben en son öğeyi dün sattım param hızlı geldi ama neyse artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun bugün mü çıktı?
Knk senin monitörün aynısını kullanıyorumda görüntüler yakından pixel pixel görünüyor sendede öylemi

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Knk senin monitörün aynısını kullanıyorumda görüntüler yakından pixel pixel görünüyor sendede öylemi
Pixel pixel mi? Bende gayet iyi görünüyor. Ayarlardan çözünürlüğü değiştirmeyi denedin mi?

ERVEHA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EHA
para geldi arkadaşlar sorun çözüldü

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Top Bottom