20 kasım itibariyle steam para birimini usd yapıcak bildiğiniz gibi azda olsa oyun depolamak istiyorum arkadaşlar arasında oynanabilecek oyun önerileri var mı Party Animals tarzı hepimiz yararlanalım bu sürede yardım ederek.
the frost aldık oynuyoruz alınması gereken ilk baştaki oyunlar arasındaHikaye istersen Mafia serisi indirimde suan
The Forestin yeni oyunu
Steendep deep gibi hayata kalma oyunları olabilir
bence şimdi almaya bak olmadı iade edersin hiç oynamazsınben risk alıp 21kasımdaki indirimleri bekleyeceğim
yok hocam, risk almayı seviyorumbence şimdi almaya bak olmadı iade edersin hiç oynamazsın
çok tehlikeli birisine benziyorsun brroyok hocam, risk almayı seviyorum
stranded deep epic games te 33 tlHikaye istersen Mafia serisi indirimde suan
The Forestin yeni oyunu
Steendep deep gibi hayata kalma oyunları olabilir
evet ama steam tercihim ya bütün oyunları oraya çekiyiorumstranded deep epic games te 33 TL
tam olarak ben +++ (yinede riske girmeyip aldığım oyunlar var)ben risk alıp 21kasımdaki indirimleri bekleyeceğim
ben hiçbir şey almadım hocam. o kadar da artacağını düşünmüyorum. artsa bile 2 gün sonra aynı fiyattan alırım en kötütam olarak ben +++ (yinede riske girmeyip aldığım oyunlar var)
Oyunlara ne kadar indirim geleceği belli mi? Ona göre bir hesap yapılabilir. Mesela Forza4 e indirim gelir mi?ben risk alıp 21kasımdaki indirimleri bekleyeceğim
Şuan sadece bi GTA5 alacak gibiyimben hiçbir şey almadım hocam. o kadar da artacağını düşünmüyorum. artsa bile 2 gün sonra aynı fiyattan alırım en kötü