1721
80+ Bronze
her şeye gelecek muhtemelen ama ne kadar olacağını bilmiyoruz.Oyunlara ne kadar indirim geleceği belli mi? Ona göre bir hesap yapılabilir. Mesela Forza4 e indirim gelir mi?
her şeye gelecek muhtemelen ama ne kadar olacağını bilmiyoruz.Oyunlara ne kadar indirim geleceği belli mi? Ona göre bir hesap yapılabilir. Mesela Forza4 e indirim gelir mi?
emin ol daha iyi olacak bi çok oyunben risk alıp 21kasımdaki indirimleri bekleyeceğim
hocam en kötü indirimle şu anki fiyata düşer işte. o yüzden sıkıntı yok ha şimdi almışım ha 2 gün sonra almışımemin ol daha iyi olacak bi çok oyun
kanka DayZ %50 indirim vardı onu kurtardım , ki diğer indirimdede en baba kaç indirim gelecek ki ? üstüne birde risk var dolar olacak hani ertelemek sadece para yoksa mantıklıydıben hiçbir şey almadım hocam. o kadar da artacağını düşünmüyorum. artsa bile 2 gün sonra aynı fiyattan alırım en kötü
Geçmişte yüzde kaç indirim geldiğini öğrenebileceğimiz bir site vs. var mı? Yüzdeyi öğrenirsek gerisi kolay.her şeye gelecek muhtemelen ama ne kadar olacağını bilmiyoruz.
google a girip,istediğin oyununun ismini sonuna steamdb yaz gösteriyor.Geçmişte yüzde kaç indirim geldiğini öğrenebileceğimiz bir site vs. var mı? Yüzdeyi öğrenirsek gerisi kolay.
Forza 4 ü baz alarak oyun şuan 299 TL premium paketi, kuru 20 den alırsak 15 dolar. Zam ile beraber kuru 30 dolar yapsalar FH4 Pr paket 30x15 den 448 TL oluyor. Geçmişe baktığımızda 2023 yılı boyunca indirim zamanları hep %67 indirim gelmiş 448 TL %67 indirim ile 148 TL oluyor. Eğer Dolara geçmekten kastedilen kurun artması ise oyunları daha uyguna alacağız demektir.google a girip,istediğin oyununun ismini sonuna steamdb yaz gösteriyor.
Yapma etmebence şimdi almaya bak olmadı iade edersin hiç oynamazsın
Oyunun dolar fiyatı 60 dolar. 1710 TL. %67 indirim gelirse 565 TL olur. Ama tr de biraz daha düşük olcakmış diye duydum. 1710 değil de 1400 gibi. o da %67 indirimle 430 TL.Forza 4 ü baz alarak oyun şuan 299 TL premium paketi, kuru 20 den alırsak 15 dolar. Zam ile beraber kuru 30 dolar yapsalar FH4 Pr paket 30x15 den 448 TL oluyor. Geçmişe baktığımızda 2023 yılı boyunca indirim zamanları hep %67 indirim gelmiş 448 TL %67 indirim ile 148 TL oluyor. Eğer Dolara geçmekten kastedilen kurun artması ise oyunları daha uyguna alacağız demektir.
kesinlikle almalısınızArkadaşlar sizce The Last of Us Part 1 alınır mı? Part 2'yi PS4'ten oynayıp bitirmiştim. İlk oyunu hiç oynamadım, sizce alsam mı?
Amerika'da 20 dolar hocam.Oyunun dolar fiyatı 60 dolar. 1710 TL. %67 indirim gelirse 565 TL olur. Ama tr de biraz daha düşük olcakmış diye duydum. 1710 değil de 1400 gibi. o da %67 indirimle 430 TL.