Steam ve Epic Gameste Black Friday.. (EPİCTE %33 İNDİRİM KUPONU!)

Ekler

• Screenshot_20231121_191043_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_191043_Chrome.jpg
    111.6 KB · Hit: 72
Epic games : Unreal engine oyun motoru + Fortnite ın kurucusu kar etmeme olayı bana garip geliyor adamlar unreal engine ile yapılan tüm oyunlardan para alıyorlar ve piyasa bu motordan yapılan oyunlarla dolu, ayrıca çoğu ücretsiz yaptığı oyun kendi motorlarından olduğu için para kaybetmiyor.

Epic games : Unreal engine oyun motoru + Fortnite ın kurucusu kar etmeme olayı bana garip geliyor adamlar unreal engine ile yapılan tüm oyunlardan para alıyorlar ve piyasa bu motordan yapılan oyunlarla dolu, ayrıca çoğu ücretsiz yaptığı oyun kendi motorlarından olduğu için para kaybetmiyor.
bana da garip gelmişti ama adamlar ücretsiz oyunlar için harcadıkları parayı çıkaramıyorlar sanki

Screenshot_2.png

indirime bak ya :D harika

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Merhaba, steam dolara geçti… Bunu https://forum.donanimarsivi.com/konu/steam-dolara-gecti-bir-devrin-sonu.842193/ konusunda tartıştık. Çoğu kişi artık epic gamesten ürün alacak.

Epic Games, Black Friday için %33 İndirim Kuponu Paylaştı..
Şimdi baktım bende. %33 indirim kuponu çok iyi. Bide harcadığının %10 u kadar da epic para veriyor. Epic games adamdır. Alacağım bir şey olsa alırdım

Şimdi baktım bende. %33 indirim kuponu çok iyi. Bide harcadığının %10 u kadar da epic para veriyor. Epic games adamdır. Alacağım bir şey olsa alırdım
%10 cash 14 gün sonra veriyor 2k harcama yaptın 200tl sana bakiye olarak veriyor harcıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,020
Üyeler
174,043
Son üye
Desequili
Geri