alican mansuroğlu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
knk gamepasssim var zaten ve oynayacağım oyunları oynadım şuan sadece fifa 23 ilgimi çekiyor o yüzden steamdan aldımxbox game pass al bence
knk gamepasssim var zaten ve oynayacağım oyunları oynadım şuan sadece fifa 23 ilgimi çekiyor o yüzden steamdan aldımxbox game pass al bence
Uçak Bey, elden ring çekeyim mi ne diyon bu işe?gamepass'e zam gelecek. 3 aylık gamepass fiyatına komple fifa alınıyor. Sadece fifa için gamepass alan kişilerin direk fifa alması daha mantıklı.
days gone ben oynamıştım malum yollarla çok hoşuma gitmişti bi deneyin knk güzel oyun aslındaFifa 23 bozuk oyun, gow şaheser, days gone çöp
Daha güzel bir paket yapılabilir, Days Gone yerine DL2 mesela.
fifaya mutlaka bakıcam bu olayı bilmiyodum çok sağol knk rdr bende olduğu için almıyorum ama olmasaydı kesin alırdımMükemmel rdr ye bütçen yetiyorsa days gone ı çıkartıp alabilirsin
Bir de bazı sistemler de fifa bugtan oynanmıyor kendi sisteminin testine bak onun dışında iyi oyun ben oynarken çok eğleniyorum
Maalesef yinede uygun oluyo işte şimdi almazsan bi daha hiç alamazsın herlade. Sadece dlc sine o parayı verdim...
Benlik değil ama sevenler şaheser diyorUçak Bey, elden ring çekeyim mi ne diyon bu işe?
Az para değil, alırsam başka bir şey alamam.
Epic Games de olacak mı böyle bir şey ?![]()
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com