Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,823
Souls serisine girişilir mi ? Sekiroyu eğlenerek bitirdim şu an tüm başarımları almaya uğraşıyorum.
Gamepass ile oynasan daha mantıklı 70 tl bence pahalı star wars'a göreSTAR WARS™ Battlefront™ II
Alınır mı beyler
Rainbow alırsan haberim olsun beraber oynarız hocam sıkıntısız oyundurFPS oyunları, bide spiderman vs. oynayacağım, hogwarts oynayacağımı düşünmüyorum. Fifa'dır işte Rainbow Six Siege'dir o tip oyunlar oynayacağım ileride optimizasyon geleceği söyleniyor sence almam mantıklı mı birde Starfield diye oyun çıkacak onu denemek istiyorum
İndirim doneminin sonuna kadar dahada düşer hocam. Şuanda elimde hiç nakit yok mecbur almak için kasaları satmam lazım. Aslında bi yandan da satmak istiyorum çünkü cs2 çıktığında çok artacağını düşünmüyorum.Şu an kasa fiyatları dip fiyatta herkes kasalarını sattığı için illa şu an almak istiyorsan satabilirsin
O zaman şuan alın hocam bu arada keşif kuyruğu inceleyerek her gün bir kart düşürüp satmayıda unutmayın günlük 1.5TL hiç yoktan iyidirİndirim doneminin sonuna kadar dahada düşer hocam. Şuanda elimde hiç nakit yok mecbur almak için kasaları satmam lazım. Aslında bi yandan da satmak istiyorum çünkü cs2 çıktığında çok artacağını düşünmüyorum.
ben kariyer için aldımPeki şimdi alınır mı kariyer için
gerek kalmadı epic games dağıtmıştı hesabımda varmışAlınır star wars için en iyi online oyun bence. Battle'lar çok zevkli.
1 saat önce yaptım 9 tl ye sattım kartı direktO zaman şuan alın hocam bu arada keşif kuyruğu inceleyerek her gün bir kart düşürüp satmayıda unutmayın günlük 1.5TL hiç yoktan iyidir
kral bu 100 tl toplam dşmş ayda üç beş oyun olsa toplam 100 lira dimi. yoksa alışveriş başınamıNays ile nakit aliyorsun. 3 iş günü içinde yüzde 20'si kartına iade oluyor.(100₺'ye kadar)
Toplam ama temmuzda tekrar kampanya olursa 100 lira daha olur.kral bu 100 TL toplam dşmş ayda üç beş oyun olsa toplam 100 lira dimi. yoksa alışveriş başınamı