Ana Konu Steam Yaz İndirimleri Başladı! (Nays ile %20 Cashback Var)

FPS oyunları, bide spiderman vs. oynayacağım, hogwarts oynayacağımı düşünmüyorum. Fifa'dır işte Rainbow Six Siege'dir o tip oyunlar oynayacağım ileride optimizasyon geleceği söyleniyor sence almam mantıklı mı birde Starfield diye oyun çıkacak onu denemek istiyorum
Rainbow alırsan haberim olsun beraber oynarız hocam sıkıntısız oyundur

Şu an kasa fiyatları dip fiyatta herkes kasalarını sattığı için illa şu an almak istiyorsan satabilirsin
İndirim doneminin sonuna kadar dahada düşer hocam. Şuanda elimde hiç nakit yok mecbur almak için kasaları satmam lazım. Aslında bi yandan da satmak istiyorum çünkü cs2 çıktığında çok artacağını düşünmüyorum.

İndirim doneminin sonuna kadar dahada düşer hocam. Şuanda elimde hiç nakit yok mecbur almak için kasaları satmam lazım. Aslında bi yandan da satmak istiyorum çünkü cs2 çıktığında çok artacağını düşünmüyorum.
O zaman şuan alın hocam bu arada keşif kuyruğu inceleyerek her gün bir kart düşürüp satmayıda unutmayın günlük 1.5TL hiç yoktan iyidir

Screenshot_2023-06-29-21-17-17-616_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg

Basketbol severlere tavsiyem

Ekran görüntüsü 2023-06-29 211715.png

ne varsa aldım zam gelicek kesin bi daha zor alırız. payday le starfield a ön sipariş vericektim de para yetmedi onlara. cs envanterini sattım umarım cs 2 çıkınca pişman olmam

Nays ile nakit aliyorsun. 3 iş günü içinde yüzde 20'si kartına iade oluyor.(100₺'ye kadar)
kral bu 100 tl toplam dşmş ayda üç beş oyun olsa toplam 100 lira dimi. yoksa alışveriş başınamı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,893
Üyeler
185,344
Son üye
ᴡᴇɪ sʜᴇɴ
Geri