Neler Yeni

Steam yaz indirimleri oyun önerisi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Arkadaşlar selam sizce steam sepetim nasıl ve kütüphanem daha neler eklemem gerekiyor? Satacağım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Profilimi aşağı bırakıyorum tavsiye ve önerilere açığım şimdiden teşekkürler.

Steam Profil: https://steamcommunity.com/id/weonez/

Not: Game Ban'lara takılmayın biraz arkadaş kurbanıyım CSGO hariç. :kekw:

Screenshot_12.png

Screenshot_13.png

Son düzenleme:

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Call of Duty serisinden aldığın oyunları oynayacak mısın yoksa kütüphanede dursun diye mi alıyorsun. Oynanır mı halen o açıdan soruyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Güzel oyunlar fakat COD Ghosts'u herkes sevmez iyice izle videolarını.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Call of Duty serisinden aldığın oyunları oynayacak mısın yoksa kütüphanede dursun diye mi alıyorsun. Oynanır mı halen o açıdan soruyorum.
Temel de evet ikisi için de alıyorum ama tekrar seriyi ultra ayarlar da oynamak bana zevk veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel oyunlar fakat COD Ghosts'u herkes sevmez iyice izle videolarını.
Ben seviyorum hocam hikaye konusunda biraz MW serisine göre geride fakat bölümler ve oynanış gayet okey.

echoes

80+ Bronze
Şu "steam kütüphanem nasıl?" başlıklarını anlamıyorum. Oyun zevki kişiye göre değişir yani. Sevdiğin oyunları alırsın ve oynarsın, başkasının onayı veya fikri neden gerekli ve nasıl etkileyebilir oyun zevkini anlaması güç gerçekten.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Şu "steam kütüphanem nasıl?" başlıklarını anlamıyorum. Oyun zevki kişiye göre değişir yani. Sevdiğin oyunları alırsın ve oynarsın, başkasının onayı veya fikri neden gerekli ve nasıl etkileyebilir oyun zevkini anlaması güç gerçekten.
Konuda açıkladım hocam satacağım zaman problem yaşar mıyım diye maksat herkesten fikir ve görüş almak oyunların hepsi kendi zevkime göre zaten ama bir nokta da bu hesabı satacağım sonuçta satacağım zaman problem yaşayıp yaşamayacağımı sordum.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,852
İsim
İbrahim
Oynanır tabi, black ops1 biraz eski gelebilir ama hikayesi içine çekecektir

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Temel de evet ikisi için de alıyorum ama tekrar seriyi ultra ayarlar da oynamak bana zevk veriyor.

Ben seviyorum hocam hikaye konusunda biraz MW serisine göre geride fakat bölümler ve oynanış gayet okey.
Farklı bir bakış açısı.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Farklı bir bakış açısı.
Hepsi bir devam oyunu hocam hikayeleri çok bağlantılı takip ettiğiniz de artık oynanışı geçip hikayeye odaklanıyorsunuz MW 2019'u aldım MW 2'yi de aldım harika oyunlar gerçekten şimdi tekrardan ucuzken eski serilere de dönüp oynayacağım crack'te oynayabilirim ama çoğu bozuk oluyor orjinal her zaman iyidir. Eski MW serisinin dublaj ve türkçe altyazılı olmaları da ayrı bir güzel.

Son düzenleme:

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Oyunları çok önceden oynamıştım hikayesini net olarak hatırla masamda bir geçmişim var oyunla alakalı. Merak ettiğim için sordum aslında.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Hepsi eski nesil oyun fakat hikayeleri çok ön planda oynanışta aynı şekilde.

Oyunları çok önceden oynamıştım hikayesini net olarak hatırla masamda bir geçmişim var oyunla alakalı. Merak ettiğim için sordum aslında.
Bende çok eskiden oynamıştım ama o zaman param yoktu crack oynamıştım bir de sistemim iyi değildir low'da oynuyordum ama şimdi durumlar farklı :D

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre
Hepsi bir devam oyunu hocam hikayeleri çok bağlantılı takip ettiğiniz de artık oynayınışı geçip hikayeye odaklanıyorsunuz MW 2019'u aldım MW 2'yi de aldım harika gerçekten şimdi tekrardan ucuzken eski serilere de dönüp oynayacağım crack'te oynayabilirim ama çoğu bozuk oluyor orjinal her zaman iyidir. Eski MW serisinin dublaj ve türkçe altyazılı olmaları da ayrı bir güzel.
Bu açıdan düşündüğünüz de tabii ki haklısınız. Günümüzde ki oyuncuların bir çoğu grafiklere bakarak oyun oynuyor sadece.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Hazer
Bu açıdan düşündüğünüz de tabii ki haklısınız. Günümüzde ki oyuncuların bir çoğu grafiklere bakarak oyun oynuyor sadece.
CoD serisini oynayacak adamın grafiğe bakmaması lazım ama tabi kişiden kişiye göre değişir bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,943
Üyeler
160,321
Son üye
thelordreturn
Top Bottom