Neler Yeni

Ana Konu Steam Yaz İndirimlerinde Neler Alacaksınız? **Öneriler**

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
forzanın neden sadece düz hali düşmüş??

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
merak edip bakayım dedim bu zamana kadar arkadaşın varlığından haberim yok zira uzun zaman önce yoksaymıştım
200-300 tane mesaj botu basmasının dışında sorun yok gibi
haa birde millete allah kitap, ana bacı sövdüğüne dair iddialar mevcut
gey lgbt oyuncu gruplarına da üye ayrıca
kürtleri itibarsızlaştırmak amacına hizmet eden, insanların huzurunu kaçıran zararlı toksik troll hesap olduğu kanısına vardım.
200-300 tane mesaj botu bastığım falan yok. Zamanında bir arkadaşım bu tür kodlamalar yapıyordu, o atmıştı. Bunun 3 katı mesajı sildim, daha da uğraşmak istemediğim için kaldı öyle.
Forumda milletin allahına veyahut kitabına dair herhangi bir küfür etmedim. Diğer mecralar ne seni ne bir başkasını ilgilendirir.
Gay ve LGBT gruplarına üye olmam troll amaçlı. Ayrıca troll olmasa bile ne olmuş yani?
Kürtleri itibarsızlaştırmak gibi bir amacım yok. Eskiden RP oyunları oynardım bolca. Sürekli kürt rolüne bürünürdüm. Nickim de "KÜRT BAŞAR" olarak kaldı. Ben gayet memnunum bundan. Ek olarak benimle hiçbir iletişimin olmamasına rağmen toxic ve troll olduğumu nerden biliyorsun? Kaç kere oyun oynadık beraber? Kaç kere sohbet ettik? Ek olarak neden uzun zaman önce yoksaymışsın anlamadım. Kimseye hiçbir zararım dokunmadı şimdiye kadar. Neyse uzun lafın kısası, beni tanımadan etmeden hakkımda böyle iddalarda bulunman hiç hoş değil.

arsln444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
muhammed arslan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
synen ultimate 67 tl

Kaankaan

80+