Forza Horizon 4Oyunlardan çok anlamıyorum ama araba oyunu olarak alınabilecek neler var?
Onu çok duyuyorum, onun dışında başka araba oyunu yok mu?Forza Horizon 4
carx,assetto corsaOnu çok duyuyorum, onun dışında başka araba oyunu yok mu?
Need for Speed var bende pek anlamam ama bildiklerim bunlarOnu çok duyuyorum, onun dışında başka araba oyunu yok mu?
Forza Horizon 4, Dirt serisi, BeamNGDrive, City Car Driving şeklinde ilerliyor liste.Oyunlardan çok anlamıyorum ama araba oyunu olarak alınabilecek neler var?
CP 2077, Exodus, NFS Heat Deluxe, FH 4 Ultimate
carx,assetto corsa
Need for Speed var bende pek anlamam ama bildiklerim bunlar
Çok teşekkürler, aralarından en iyisi Forza Horizon 4 müdür?Forza Horizon 4, Dirt serisi, BeamNGDrive, City Car Driving şeklinde ilerliyor liste.
Evet, sonra Dirt 5 veya Dirt rally 2,0 bakabilirsin. Rallyde üstüne yoktur.Çok teşekkürler, aralarından en iyisi Forza Horizon 4 müdür?
7 tane ekledim 823 TL;33 tane oyun ekledim 860 TL
Heat baya güzel, ama PC istiyor. Rahat 25+ saatin var.CP 2077, Exodus, NFS Heat Deluxe, FH 4 Ultimate
asset corsa begenmedim. RDR 2 var. 2077 ve skyrim bende ekledim. Mafia para vermem dil destegi yüzünden.7 tane ekledim 823 TL;
Assetto Corsa Competizione
Red Dead Redemption 2
FINAL FANTASY XV COMPLETE EDITION
Cyberpunk 2077
The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Mafia Triology
Stardew Valley
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heat baya güzel, ama PC istiyor. Rahat 25+ saatin var.
PC konusunda sıkıntım yok ve de NFS'nin sınırsız modifiye ve freeroam olayını çok seviyorum. Forza'da aynı şekilde arkadaşlarımla falan oynicam7 tane ekledim 823 TL;
Assetto Corsa Competizione
Red Dead Redemption 2
FINAL FANTASY XV COMPLETE EDITION
Cyberpunk 2077
The Elder Scrolls V: Skyrim VR
Mafia Triology
Stardew Valley
Mesaj otomatik birleştirildi:
Heat baya güzel, ama PC istiyor. Rahat 25+ saatin var.