Neler Yeni

Steamde gta5 yüklü

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Ben 5 tane aldım alamayan arkadaşlarıma ücretsiz verdim
21ine kadar süre var neden bu kadar sabırsızsiniz anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alamayanlar var herkes hakkını alsa sorun çıkmayacak.Ne yapacaksın 17 tane hesabı? Dağıtım bitince parayla mı satacaksın? Yaptığınız şey fırsatçılıktan başka bir şey değil.
haklısın kardeşim. kendi aldiklari herhangi bir üründe böyle bişey olsa fırsatçi der sayar söverler. aynısını kendileri yapacak belki de

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
21ine kadar süre var neden bu kadar sabırsızsiniz anlamıyorum

haklısın kardeşim. kendi aldiklari herhangi bir üründe böyle bişey olsa fırsatçi der sayar söverler. aynısını kendileri yapacak belki de
Kardesim ben zaten oyunu steam den satin almışım. Alamayan arkadaşlarım var ayrica niye satmayayım ki ?günah sanki

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Oyun sınırlı sayıda bedava çıkmadı şuan site de düzeldi neyin hakkı yenmiş?isteyen istediği kadar alır istediği gibi kullanır.

Aclass

80+
Knk zaten ucretsiz sizin bu derdinizi anlamıyorum .
Fazla hesap açınca site daha fazla kasmaya başlıyor herkes bir tane alsa site kasmaz büyük ihtimalle
Şu anki Epic Games in çökmesi gibi sorunlar çıkıyor şifre değiştirecek biri yoğunluktan mail gelmediği için şifre değiştiremiyor vs.

Oyun sınırlı sayıda bedava çıkmadı şuan site de düzeldi neyin hakkı yenmiş?isteyen istediği kadar alır istediği gibi kullanır.
isteyen 'kendi' hesabını istediği gibi kullanır desek daha doğru olur
1 ay ücretsiz denemeler bu şekilde kullanıldığı için netflix Türkiye deneme vermeyi bıraktı

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Fazla hesap açınca site daha fazla kasmaya başlıyor herkes bir tane alsa site kasmaz büyük ihtimalle
Şu anki Epic Games in çökmesi gibi sorunlar çıkıyor şifre değiştirecek biri yoğunluktan mail gelmediği için şifre değiştiremiyor vs.

isteyen 'kendi' hesabını istediği gibi kullanır desek daha doğru olur
1 ay ücretsiz denemeler bu şekilde kullanıldığı için netflix Türkiye deneme vermeyi bıraktı
Adamlar sınırsız alıyo rockstardan oyüzden netflix gibi olmaz bide diğer ülkenin vatandaşlarıda çok hesap alıyo sadece Türkiye vatandaşı değil

Aclass

80+
Adamlar sınırsız alıyo rockstardan oyüzden netflix gibi olmaz bide diğer ülkenin vatandaşlarıda çok hesap alıyo sadece Türkiye vatandaşı değil
Burada sorun başkaları değil bence
Bizim ne yaptığımız. Eğer bunu yapmayı etik buluyorsan devam et

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Oyunları stok yapıp satacaklar. O paralarla da bizim hayal bile edemeyeceğimiz bilgisayarları toplayacaklar. Ondan sonra, oyun fiyatları düşmediği ve Türkçe dil desteği verilmediği için dert yanarlar.

Egemen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Egemen
Bence çok iyi ben satma peşinde değilim fakat maddi durumu kötü olup pc hayali yada başka bişey isteyen çalışamayan veya ailesi çalışmasına izin vermeyen kişiler ilerde hesapları parayla satabilir.Bence güzel bi olay kimsenin hakkına girmiyosun suç işlemiyosun

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
Knk 17 tane hesap actim kütüphanelerde gta5 var yükleye basıyorum ýüklüyor sikinti su PC de zaten gta5 yüklü

Knk nasılsa social club üzerinden girmiyormuyuz bence dedigin mantıksız
17 hesap ne kardeşim?Şöyle insanlara sinir oluyorum.

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
Kardesim zaten siz memensiniz hic günah işlemediniz ben burada epic games te gta5 yüklü gözükmüyor diyorum siz niye 17 tane hesap actim diyorsunuz

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Kardesim ben zaten oyunu steam den satin almışım. Alamayan arkadaşlarım var ayrica niye satmayayım ki ?günah sanki
fırsatçılık yapmaya gönlün el veriyosa arkandan küfür edilmesi hoşuna gidiyorsa kimse tutmaz zaten seni merak etme kardeşim. günah konusuna gelince karaborsa evet gunahtir. bedava aldığın bir şeyi yüksek fiyatlara satmak karaborsaya girer.

Dardayım

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Furkan
fırsatçılık yapmaya gönlün el veriyosa arkandan küfür edilmesi hoşuna gidiyorsa kimse tutmaz zaten seni merak etme kardeşim. günah konusuna gelince karaborsa evet gunahtir. bedava aldığın bir şeyi yüksek fiyatlara satmak karaborsaya girer.
Haklisin gta5 in yapimcisi cok gunaha giriyor

Bence çok iyi ben satma peşinde değilim fakat maddi durumu kötü olup PC hayali yada başka bişey isteyen çalışamayan veya ailesi çalışmasına izin vermeyen kişiler ilerde hesapları parayla satabilir.Bence güzel bi olay kimsenin hakkına girmiyosun suç işlemiyosun
Knk bunlar sütteki ak kaşık tabikide birsuru hesap acip saticam ne var bunda kul hakki fln de yok

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Haklisin gta5 in yapimcisi cok gunaha giriyor

Knk bunlar sütteki ak kaşık tabikide birsuru hesap acip saticam ne var bunda kul hakki fln de yok
gta 5in yapımcısıyla ne alakasi var kardesim? yaptığın fırsatciliktan baska bişey değil. kendine kufur edilmesinden hoşlanıyorsan yapabilirsin tutan yok.

Top Bottom