Neler Yeni

Steamdeck gibi cihaz önerisi

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
Steam deck gibi bir cihaz arıyorum. Şöyle deck den pahalı olmasın bide rahat rahat emilatör kurabileyim deck den daha güçlü olsun yeter. Deck de alırım ama hafıza kapasitesi az ve yurtdışı haila. Yada stok bitmiş.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Steam deck gibi bir cihaz arıyorum. Şöyle deck den pahalı olmasın bide rahat rahat emilatör kurabileyim deck den daha güçlü olsun yeter. Deck de alırım ama hafıza kapasitesi az ve yurtdışı haila. Yada stok bitmiş.
bi aralar aya neo 2 vardı ona noldu bilmiyorum steam deckten iyiydi ama türkiye ye geldi mi geldiyse kaç lirayla geldi tam bilmiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
En İyi Cevap
3
En iyi seçenek steam deck

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi aralar aya neo 2 vardı ona noldu bilmiyorum steam deckten iyiydi ama türkiye ye geldi mi geldiyse kaç lirayla geldi tam bilmiyorum
Evet biraz araştırdım ve donanımarşivi videosunu yapmış. Ve teknik olarak steamdeck den daha iyi fakat türkiyede bulunmuyor. Hani yurtdışından almak için bir site bulamadım. Bilgin varsa satın alabileceğim bir site önerebilirmisin ?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
Bende çok araştırdım ama Steam Deck'den iyisini bulamadım maalesef. Belki Abdullah abinin videosunu çektiği Neo2 alınabilir.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Evet biraz araştırdım ve donanımarşivi videosunu yapmış. Ve teknik olarak steamdeck den daha iyi fakat türkiyede bulunmuyor. Hani yurtdışından almak için bir site bulamadım. Bilgin varsa satın alabileceğim bir site önerebilirmisin ?
bende bilmiyorum malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,368
Üyeler
167,643
Son üye
halilcosdu
Top Bottom