ErzurumBen 15 TL'ye wallpaper engine düşünmüştüm, Bir öneriniz var mı?
güzel düşünmüşsün. oyun olarak indirimde witcher 3 (15 tl ) cs oynuyorsan skin veya undertale stardew valley alabilirsinBen 15 TL'ye wallpaper engine düşünmüştüm, Bir öneriniz var mı?
Csgo'dan skin nasıl alacağım? Pazardan mi? 5 liraya önerebileceğin bir skin var mı?güzel düşünmüşsün. oyun olarak indirimde witcher 3 (15 TL ) cs oynuyorsan skin veya undertale stardew valley alabilirsin
uzun zamandır cs ye girmiyorum ama evet. pazardan alıyorsun ve 5 tl ye ahım şahım bişi bulma olasılığın=doğu perinçekCsgo'dan skin nasıl alacağım? Pazardan mi? 5 liraya önerebileceğin bir skin var mı?
Sanırım 20 TL daha gelecek Steam kod, ak 47 kullanmayı seviyorum, canım sıkılıncada satabilirim heralde?uzun zamandır cs ye girmiyorum ama evet. pazardan alıyorsun ve 5 TL ye ahım şahım bişi bulma olasılığın=doğu perinçek
Dying Light olabilir. Zombi apokaliptik bir dünyada parkur temelli hikaye oyunu.Ben 15 TL'ye wallpaper engine düşünmüştüm, Bir öneriniz var mı?
tabiiki hatta sermaye ile ticarete döken insanlar varSanırım 20 TL daha gelecek Steam kod, ak 47 kullanmayı seviyorum, canım sıkılıncada satabilirim heralde?