Neler Yeni

Yardım Steamden alışveriş yapamıyorum

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
the crew motorfest almak istiyorum paparamda 1709 tl var ama alamıyorum kabul etmiyor para yetersiz diyor normal sitesine girince 1687 tl diye gözüküyor napmam lazım ne kadar vermem lazım daha hocam

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eymenarthur
the crew motorfest almak istiyorum paparamda 1709 tl var ama alamıyorum kabul etmiyor para yetersiz diyor normal sitesine girince 1687 tl diye gözüküyor napmam lazım ne kadar vermem lazım daha hocam
Kartlar doları farklı kürdan hesaplar düz 1750tl ile dene

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa
kur olayından falan olabilir belki

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eymenarthur
Kurdan

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steam takıntınız yoksa buradan almak en mantıklısı
hocam epicte aldığım 1-2 oyun dosyası hatalı geldi düzeltdim doğruladım ettim genede düzelmedi oyüzden bundada korkuyorum bir şey olurmu diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartlar doları farklı kürdan hesaplar düz 1750tl ile dene
1709 tl en fazla verebiliyorum hocam bütçem okadar kaldı

kur olayından falan olabilir belki
paparadan alıyordum normalde hocam hani orda ne yazarsa onu ödüyordum 48 dolarmı 49 dolarmı ne örneğin tam parayı ayarlayıp alıyordum şimdi 48 dolar gösterip daha çok üstünü dolduruyorlar bu arada hocam steamde the crew 2 full aldığım için dedim hani oda orda bulunsun edilsin

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Eymenarthur
hocam epicte aldığım 1-2 oyun dosyası hatalı geldi düzeltdim doğruladım ettim genede düzelmedi oyüzden bundada korkuyorum bir şey olurmu diye

1709 tl en fazla verebiliyorum hocam bütçem okadar kaldı
O zaman yapicak bir şey yoktur dolar düşerse yada kur oynarsa "SANMAM" yine dene belirli aralıklarla dene yada epicden al sorun çıkarsa iade edersin

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman yapicak bir şey yoktur dolar düşerse yada kur oynarsa "SANMAM" yine dene belirli aralıklarla dene yada epicden al sorun çıkarsa iade edersin
ozaman mecburi epicten alıcaz hocam ama hiçmi oynamaz kur

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Anonim Ankh
Bankanın dolar kuru farklı olabilir + bugün cumartesi olduğu için ek ücret çıkartabilirler, mümkünse biraz daha fazla para atıp deneyin ya da döviz hesabınız varsa o kadar dolara çevirin ve dolar olarak ödeme yapın.

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Bankanın dolar kuru farklı olabilir + bugün cumartesi olduğu için ek ücret çıkartabilirler, mümkünse biraz daha fazla para atıp deneyin ya da döviz hesabınız varsa o kadar dolara çevirin ve dolar olarak ödeme yapın.
döviz hesabım var hocam ancak daha fazla atamıyorum dediğim gibi maaş bitti son 2 bin kaldı yiyecek aldık kaldı 1710 tl daha üstüne çıkma şansım yok hocam papara kullanıyorum döviz hesabım farklı bankada onlada pek uğraşmak istemiyorum

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Anonim Ankh
döviz hesabım var hocam ancak daha fazla atamıyorum dediğim gibi maaş bitti son 2 bin kaldı yiyecek aldık kaldı 1710 tl daha üstüne çıkma şansım yok hocam papara kullanıyorum döviz hesabım farklı bankada onlada pek uğraşmak istemiyorum
Bu arada Steam'de The Crew Motorfest 16,79 Dolar olarak gözüküyor, 590 TL ediyor, 1687 TL nerede yazıyor?

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Bu arada Steam'de The Crew Motorfest 16,79 Dolar olarak gözüküyor, 590 TL ediyor, 1687 TL nerede yazıyor?
hocam 590 tl olan paketin içerisinde hiç bir şey yok bomboş olduğu için alınmaya değmez year pass 2 - 1 2 sinide aynanda almak istedim 48 dolar gösteriyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom