Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 718
arkadaşlar rival 3 aldım sol tık sanki daha sert eminim ama basmamda bir sıkıntı yok normalmi
Hocam mouse'un sol tarafının kenarında ince bir boşluk var. Bazen oraya birşeyler kaçıyor kontrol et. bende bir kaç kere yaşamıştım. kürdanla temizledim.arkadaşlar rival 3 aldım sol tık sanki daha sert eminim ama basmamda bir sıkıntı yok normalmi
yeni aldım şimdi hocamHocam mouse'un sol tarafının kenarında ince bir boşluk var. Bazen oraya birşeyler kaçıyor kontrol et. bende bir kaç kere yaşamıştım. kürdanla temizledim.
modelle mi alakalı acabaHocam mouse'un sol tarafının kenarında ince bir boşluk var. Bazen oraya birşeyler kaçıyor kontrol et. bende bir kaç kere yaşamıştım. kürdanla temizledim.
hocam sizdedmi öyle sanki bende bir sorun var basıyor ama sol tık daha sert olduğu için emin olamıyorumNormal öyle olması
Ben o mousu kullanmıyorum ama kendi mousumda sağ tık biraz daha hafif zor basmasıhocam sizdedmi öyle sanki bende bir sorun var basıyor ama sol tık daha sert olduğu için emin olamıyorum
Hocam bazıları normal değil diyorlarBen o mousu kullanmıyorum ama kendi mousumda sağ tık biraz daha hafif zor basması
İstersen değişim iste değişime gitsin ama bence normalHocam bazıları normal değil diyorlar