M mecvlr 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Meriç Karademir 12 Eylül 2024 #1 SS Aerox 9 almayı düşünüyorum Cs2 gibi fps oyunları oynuyorum . Palm Grip şeklinde tutuyorum mouse'u. Aerox 9 almayı düşünüyorum dediğim gibi alınır mı veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
SS Aerox 9 almayı düşünüyorum Cs2 gibi fps oyunları oynuyorum . Palm Grip şeklinde tutuyorum mouse'u. Aerox 9 almayı düşünüyorum dediğim gibi alınır mı veya önerebileceğiniz başka bir mouse var mı?
M mecvlr 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Meriç Karademir 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 wraithe pek güvenemedim nasıldır kaliteli mi teknik servisi iyi midir ?
Gurkanpiro 80+ Gold Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 9,695 12 Eylül 2024 #4 mecvlr yazmış: wraithe pek güvenemedim nasıldır kaliteli mi teknik servisi iyi midir ? Devamı için tıklayın... kalıtelı ama acılmıs paketı gerı almıyolar garantıye gonderdıgınız zaman uzun suruyormus
mecvlr yazmış: wraithe pek güvenemedim nasıldır kaliteli mi teknik servisi iyi midir ? Devamı için tıklayın... kalıtelı ama acılmıs paketı gerı almıyolar garantıye gonderdıgınız zaman uzun suruyormus
B Baberist 80+ Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Barış 12 Eylül 2024 #5 Palm tutuyorsan atk X1 pro
M mecvlr 80+ Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Meriç Karademir 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 emin olamadım şimdi , hiç duymadıgım markalar falan olunca.
B Baberist 80+ Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Barış 12 Eylül 2024 #7 mecvlr yazmış: emin olamadım şimdi , hiç duymadıgım markalar falan olunca. Devamı için tıklayın... İncelemesini izle içinde bir şey kalmasın kanalı da takip edebilirsin mouse hakkında güzel videoları var. Swar50 koduyla 50 TL indirim de var
mecvlr yazmış: emin olamadım şimdi , hiç duymadıgım markalar falan olunca. Devamı için tıklayın... İncelemesini izle içinde bir şey kalmasın kanalı da takip edebilirsin mouse hakkında güzel videoları var. Swar50 koduyla 50 TL indirim de var