Steelseries Apex Pro TKL alınır mı??

Wicax

80+
Reaksiyon skoru
100
Bütçe
5000
Merhaba apex Pro TKL 5k bandında satın alınır mı? ?
Rapid Trigger özelliğinin olması ve genel kalite açısından başarılı bir klavye ancak razer,Asus vb diğer markalardan örnek verceğiniz modeller varsa paylaşırsanız mutlu olurum...

Bütçen de sıkıntı yoksa alınır kardo.

Ben almazdım. 5000tl ye cok güzel hoş customlar var. Tok ve dolu dolu ses veren customlar. SS takoz gibi geliyor bana

Ben almazdım. 5000tl ye cok güzel hoş customlar var. Tok ve dolu dolu ses veren customlar. SS takoz gibi geliyor bana
Hocam bundan önce Glorius gmmk2 kullandım biraz üzdü bu yüzden o işlere bulaşmak istemiyorum hazır olsun elimin altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçen de sıkıntı yoksa alınır kardo.
Bunun swich yapısı nasıl ? sesi olsun?

Son düzenleme:
Rapid Trigger özelliğinin olması ve genel kalite açısından başarılı bir klavye ancak razer,Asus vb diğer markalardan örnek verceğiniz modeller varsa paylaşırsanız mutlu olurum...
Hocam aldınız mı bende almayı düşünüyorum

Bende 2020 modeli var. Özellikle Led ekranı ve rapid trigger merakımı gidermek için sahibindenden uygun fiyata 2.el aldım. Gayet memnunum. Tavsiye ederim. Özellikle Led ekran önemli değilse daha uygun fiyata gasket, hotswap, çıkarılabilir usb kablosu olan rapid tragger klavye almak daha mantıklı bence.

Bende 2020 modeli var. Özellikle Led ekranı ve rapid trigger merakımı gidermek için sahibindenden uygun fiyata 2.el aldım. Gayet memnunum. Tavsiye ederim. Özellikle Led ekran önemli değilse daha uygun fiyata gasket, hotswap, çıkarılabilir usb kablosu olan rapid tragger klavye almak daha mantıklı bence.
2023 modeli hotswap değilmi?

Yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,067
Üyeler
174,819
Son üye
Yaxicii
Geri