'Plexian
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
bu fiyata alınır mı? https://www.trendyol.com/steelserie...U9hkGooWebPZDqLsN4FGUAvk1UIV9TQAaAiTYEALw_wcB
hocam aktif olarak gamepower mihawk kullanıyorum. ben böyle kötü bi kablo kalitesi görmedim. sırf kabloların birbirine dolanmasından dolayı mikrofona giden ve titreşim veren kablolar içeriden koptu.Alınmaz bea. Bak DA YT kanalına. Gamepower Fujin incelemesi var en son video. Bir ona bak derim. Cillop gibi mikrofonu var.
maksimum 850₺ hocamButcen ne kadar
arctis 3 alhocam aktif olarak gamepower mihawk kullanıyorum. ben böyle kötü bi kablo kalitesi görmedim. sırf kabloların birbirine dolanmasından dolayı mikrofona giden ve titreşim veren kablolar içeriden koptu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maksimum 850₺ hocam
Sen nasıl dolamışsın kabloyu. Tebrik etmek lazım. Ben kulak içi kulaklıkta bile böyle yaşamadım. Elimde 2 yıllık Gamepower Kizaru var. Kulaklığpın derileri soyuldu. Bunun dışında gram sorun yok. Mikrofon çorbaya battı hala çalışıyor namussuz. Kulaklıkın kablosu kapı arasında sıkıştı gram sıkıntı yok. Yine de gamepower'ın ürünlerinden sağlamlık beklememek lazım. Herifler F/P yapmak için bir yerdenkısmak zorundalar.hocam aktif olarak gamepower mihawk kullanıyorum. ben böyle kötü bi kablo kalitesi görmedim. sırf kabloların birbirine dolanmasından dolayı mikrofona giden ve titreşim veren kablolar içeriden koptu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maksimum 850₺ hocam
616 iken kaçırdım şunu sonra gitti 600 e razer kraken aldım pişman mıyım değilim ama şu indirim keşke 3 gün önce gelseydi be
bilmiyorum hocam bi markanın bi ürünü kalitesiz diye bütün ürünleri kalitesiz olacak değil de bir daha almaya korkuyorum açıkçası.Sen nasıl dolamışsın kabloyu. Tebrik etmek lazım. Ben kulak içi kulaklıkta bile böyle yaşamadım. Elimde 2 yıllık Gamepower Kizaru var. Kulaklığpın derileri soyuldu. Bunun dışında gram sorun yok. Mikrofon çorbaya battı hala çalışıyor namussuz. Kulaklıkın kablosu kapı arasında sıkıştı gram sıkıntı yok. Yine de gamepower'ın ürünlerinden sağlamlık beklememek lazım. Herifler F/P yapmak için bir yerdenkısmak zorundalar.
Herifler bir yerden kısacak ki ucuz olacak. Ama her ürünü de çöp değil dediğin gibi.bilmiyorum hocam bi markanın bi ürünü kalitesiz diye bütün ürünleri kalitesiz olacak değil de bir daha almaya korkuyorum açıkçası.