alınmaz nokta. drop plus veya blackshark v2x alselamlar 797 TL mediamarkt fiyatı sizce alınır mı değer mi cs için ve biraz kaliteli bi mikrofon istediğim için bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa almalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum
fiyatları daha pahalıalınmaz nokta. drop plus veya blackshark v2x al
neden böyle dedin onu da açıklar mısın merak ettimalınmaz nokta. drop plus veya blackshark v2x al
bilmiyorum deneyimlemedim ama corsair hs50 pro bu cihazıda çok önermişler deneyimleyenler yardımcı olabilseBlackshark 800 900 arasında daha iyi değil mi artics 1 den ?
Laptopunun modeli ney? o konuda anlayanlar yardımcı olabilir mikrofonuda gayet güzelblackshark v2x de mikrofon ile alakalı bir çok sorun mevcut ses kartı almam gerekiyor mu laptopum yeni sayılır
Rahatlığı falan çok iyide ses kalitesi fiyatını hak etmiyor kötü demiyorum ama daha iyi alternatifleri varneden böyle dedin onu da açıklar mısın merak ettim
alınmaz bence hocamselamlar 797 TL mediamarkt fiyatı sizce alınır mı değer mi cs için ve biraz kaliteli bi mikrofon istediğim için bu fiyata daha iyisi var mıdır yoksa almalı mıyım yorumlarınızı bekliyorum