Neler Yeni

Yardım SteelSeries Arctis 3 Harici Ses Kartı hk.

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
Donanım arsivi tarafından yapılan steelseries indirimi üzerinden SteelSeries Arctis 3 aldım, fakat sesi beklediğim gibi olmadı, daha ucuz 7.1 farklı bir kulaklığımda daha yüksek ses alabiliyorum, arctis 3 e harici usb ses kartı alsam sesi artarmı linkte belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum işe yararmı veya işe yarayacak bi ses kartı atarsanız sevinirim teşekkürler, @Abdullah Hacıgül

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu güncel yardımcı olacak varmı?

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
Güncel

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
Güncel

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
Güncel

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sesin yüksekliğinden kastınız nedir? Sesin yüksek olması iyi bir şey değildir zaten çoğu senaryoda. Bu linkteki ses kartı ise tabiri caizse beş para etmez bir ürün.

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
Sesin yüksekliğinden kastınız nedir? Sesin yüksek olması iyi bir şey değildir zaten çoğu senaryoda. Bu linkteki ses kartı ise tabiri caizse beş para etmez bir ürün.
Hangi ses kartını önerirsiniz? sesi az geldi kulaklığın diğer kulaklığıma göre o yüzden, anakartım: h61h2-mv ses kartım yetersiz sanırım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hangi ses kartını önerirsiniz? sesi az geldi kulaklığın diğer kulaklığıma göre o yüzden, anakartım: h61h2-mv ses kartım yetersiz sanırım.
O fiyat seviyelerinde anakartınızın dahili ses kartından daha iyi bir ses kartı bulamazsınız.

taykor19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Görkem Bacıoğlu
O fiyat seviyelerinde anakartınızın dahili ses kartından daha iyi bir ses kartı bulamazsınız.
Bütçem 200e kadar, o fiyat seviyesinde istemiyorum zaten işe yarayacak bir ses kartı istiyorum, hyperx in amp ses kartı var o işe yarar mı?

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Arctis 3 düşük ses veriyordu bu sorunu dolby access ile çözdüm.

1 hafta veya 1 aylık ücretsiz olarak kullanabiliyosun, ardından 1 seferliğine, yanlış hatırlamıyorsam 29.9 TL'ye alabiliyorsun. 1 kere alınca senin oluyor. microsoft store uzerinden alabilirsin.

Son düzenleme:

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Enis Solak
Arctis 3 düşük ses veriyordu bu sorunu dolby access ile çözdüm.

1 hafta veya 1 aylık ücretsiz olarak kullanabiliyosun, ardından 1 seferliğine, yanlış hatırlamıyorsam 29.9 TL'ye alabiliyorsun. 1 kere alınca senin oluyor. microsoft store uzerinden alabilirsin.
Konuyu hortlatıyorum ama hocam ben geçtiğimiz günlerde Asus Rog Strix Go Core modeli kulaklığını aldım fakat telefonda aldığım performansı bilgisayarımdan alamıyorum yani örnek veriyorum telefonda videodaki adamların ayak sesleri ve silah ile ateş ettikleri konumlar net olarak nerden geldiği belli oluyor fakat bilgisayarda böyle olmuyor, bu dolby access tarzı uygulamaları satın alsam bunu düzeltebilir miyim? ( Bilgisayarım nerdeyse 12-13 yaşında, anakart modeli ECS G41t M7 v1.0 )

Son düzenleme:

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Konuyu hortlatıyorum ama hocam ben geçtiğimiz günlerde Asus Rog Strix Go Core modeli kulaklığını aldım fakat telefonda aldığım performansı bilgisayarımdan alamıyorum yani örnek veriyorum telefonda videodaki adamların ayak sesleri ve silah ile ateş ettikleri konumlar net olarak nerden geldiği belli oluyor fakat bilgisayarda böyle olmuyor, bu dolby access tarzı uygulamaları satın alsam bunu düzeltebilir miyim? ( Bilgisayarım nerdeyse 12-13 yaşında, anakart modeli ECS G41t M7 v1.0 )
fayda sağlayacağını sanmıyorum. ben çok kurcalamadım basit ayarlar yaptım sadece ama 1 ay ücretsiz kullanabiliyorsun istersen bi dene

Top Bottom