SteelSeries Arctis 5 alınır mı?

Reaksiyon skoru
26
Öncelikle merhabalar Geçenlerde Razer Blackshark v2x aldım ve ürün bozuk çıktı mikrofon çalışmıyordu. Onun yerine ,fiyatı artırıp Oyunlarda güzel ses veren (ses kasma anlamında) ve mikrofon kalitesi güzel olan bir kulaklık almak istiyorum SteelSeries Arctis 5 alınır mı??

Öncelikle merhabalar Geçenlerde Razer Blackshark v2x aldım ve ürün bozuk çıktı mikrofon çalışmıyordu. Onun yerine ,fiyatı artırıp Oyunlarda güzel ses veren (ses kasma anlamında) ve mikrofon kalitesi güzel olan bir kulaklık almak istiyorum SteelSeries Arctis 5 alınır mı??
Kullanıyorum ama sesi çok yüksek değil yani oyunlarda gayet yeterli ama müzik dinlerken yetersiz kalıyor , zamanında 1100tlye almıştım , rahatlık konusunda 10/9 , ses kasma 10/8.5 , ses kalitesi 10/7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum ama sesi çok yüksek değil yani oyunlarda gayet yeterli ama müzik dinlerken yetersiz kalıyor , zamanında 1100tlye almıştım , rahatlık konusunda 10/9 , ses kasma 10/8.5 , ses kalitesi 10/7
Belki benimkinde sorun olabilir ama arctis serisi müzik için pek uygun değil gibi.

Belki benimkinde sorun olabilir ama arctis serisi müzik için pek uygun değil gibi.
7.1 veya oyunlarda adamın nerede olduğuna dair yeterli ses alıyormusunuz

7.1 veya oyunlarda adamın nerede olduğuna dair yeterli ses alıyormusunuz
7.1'i çok iyi değil ben kapalı kullanıyorum , 7.1 açıkken ses biraz daha boğuk gibi geliyor garip geliyor , kapalıyken ise en ufak ayak seslerini bile alabiliyorum ses kasma konusunda gayet iyi.

7.1'i çok iyi değil ben kapalı kullanıyorum , 7.1 açıkken ses biraz daha boğuk gibi geliyor garip geliyor , kapalıyken ise en ufak ayak seslerini bile alabiliyorum ses kasma konusunda gayet iyi.
Teşekkürler bunu duyunca kesinleşti gibi alacağım

Ss nova 3 te gözüme çarptı hocam kullananlar varsa yazsın veya siz araştırın

internette testleri varsa ikisininde testlerine bakın derim

sesleri tahminimce yakındır birbirine aynı fiyat bandında aynı markanın 2 ürünü sonuçta
benimle bununla ilgili konum var

v2 , v2xten farklı ( aynı olduğunu sandığını varsayarak dedim )
hayır ne demek v2x ile farklı olduğunu biliyorum zaten ama almıyacağım tekrardan razer
HyperXcloud 2 alınır mı?

internette testleri varsa ikisininde testlerine bakın derim

sesleri tahminimce yakındır birbirine aynı fiyat bandında aynı markanın 2 ürünü sonuçta
hocam hyper x cloud 2 alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,733
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri