Yardım Steelseries Arctis 5 Kullananlar Toplanabilir mi Lütfen...

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
Gerçekten aynı sebep üzerinden konu açmaktan bıktım umarımda ban yemem...
Bu kulaklık modelini kullanan arkadaşlara ricam attığım linkteki konuya cevap vermesi.
Gerçekten büyük bir hevesle aldığım kulaklık ama canımı çok sıktı.

Sorunun kaynağını bulamıyorsan garantiye vermen garanti olacaktır burada 100 tane konu açsan bile çözüme kavuşmayabilir aklıma gelen tek fikir telefona takıp denemen

Sorunun kaynağını bulamıyorsan garantiye vermen garanti olacaktır burada 100 tane konu açsan bile çözüme kavuşmayabilir aklıma gelen tek fikir telefona takıp denemen
Hocam telefonda da aynı sonucu aldım jak girişi ile kasaya takayım dedim ama algılamadı halbuki ön panelin audio kablosu bağlı ve anakarttanda bağladım ama yine algılamadı

Telefonda denediysen sorun pc ile değildir kulaklık iledir (ses arttırma yerini oynadığında yükselmiyorsa) garantiye gönderin

Ben de almayı düşünüyordum bugün açtığım konuya önerdiler. Vazgeçtim bunu gördükten sonra.

Telefonda denediysen sorun PC ile değildir kulaklık iledir (ses arttırma yerini oynadığında yükselmiyorsa) garantiye gönderin
Hocam ekolayzır ayarlarından her şeyi yükselttiğimde ses aşırı patlıyor, büyük ihtimalle garantiye gönderirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de almayı düşünüyordum bugün açtığım konuya önerdiler. Vazgeçtim bunu gördükten sonra.
Hocam eğer paranız varsa başka kulaklıklara bakmanızı öneririm

Hocam ekolayzır ayarlarından her şeyi yükselttiğimde ses aşırı patlıyor, büyük ihtimalle garantiye gönderirim
patlaması normal büyük 100 150 tlik kulaklık kullandın mı bilmiyorum fakat onlarda şöyle bir sorun olur ses açmayı ileri geri yapınca felan ses yükselir bazen azalır yine oynarsın yükselir büyük ihtimal senin bozulmuş ondan öyle. Garantiye gönder aynen

Bu her kulaklıkta olacak diye bir şey yok eğer her ürün hatasız olsa garanti önemi pek fazla olmazdı
Birçok kişi bu konuda şikayetçi ise kronik olabilir riske girmeye değmez bence.

patlaması normal büyük 100 150 tlik kulaklık kullandın mı bilmiyorum fakat onlarda şöyle bir sorun olur ses açmayı ileri geri yapınca felan ses yükselir bazen azalır yine oynarsın yükselir büyük ihtimal senin bozulmuş ondan öyle. Garantiye gönder aynen
HyperX Cloud 2 den geçtim arcits 5 e

Hyperx cloud bozuldu mu ? neden geçtiniz
Fortnite oynarken ayak seslerinin tam olarak nereden geldiğini bilemiyorum ne kadar 7.1 ses kartı olsada ses kartının üzerindeki 7.1 tuşuna bastığımda daha kötü geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,628
Üyeler
188,457
Son üye
GENİAL
Geri