7p ps için sadece ps de çalışıyor diye biliyorum. nova 5 den sadece malzeme kalitesi olarak iyi nova 7.nova 7 metal plastik karışık nova 5 ise plastik kasa onun dışında nova 5 ile aynı ses kalitesine sahip ayrıca nova 5 in şarj süresi ve mikrofonu nova 7 den çok daha iyi.Bugün amazon üzerinden 5300 e nova 5 aldım fakat gezinirken 5100 e nova 7P+ gördüm sizce iade edip nova 7 almak mantıklı mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Steel series'in kendi sitesinde pcde de çalışır yazıyor. Bi de itopyada 4500'e düşmüş pahalıya almışım iade etmeyi düşünüyorum daha kargoya bile verilmedi zaten.7p ps için sadece ps de çalışıyor diye biliyorum. nova 5 den sadece malzeme kalitesi olarak iyi nova 7.nova 7 metal plastik karışık nova 5 ise plastik kasa onun dışında nova 5 ile aynı ses kalitesine sahip ayrıca nova 5 in şarj süresi ve mikrofonu nova 7 den çok daha iyi.
yalnız bu nova 7 değil eski serideki arctis 7 nova 5 öneririm.Steel series'in kendi sitesinde pcde de çalışır yazıyor. Bi de itopyada 4500'e düşmüş pahalıya almışım iade etmeyi düşünüyorum daha kargoya bile verilmedi zaten.
Arctis 7P+ Wireless – PlayStation için Çoklu Platform USB-C Oyun Kulaklığı
PlayStation 5 için tasarlandı ancak yükseltilmiş 30 saatlik pil, USB-C şarj ve güçlü yeni nesil Tempest 3Boyutlu Ses desteği ile çoklu platforma uygun.tr.steelseries.com
Nova 5 ve p5 arasinda teknik olarak hiçbir fark yok ikisi de pcde cok iyi çalışır. Itopya da 4.500 lira güveniyorsan oradan daha uyguna alabilirsin.İade edip itaopyadsn alfım
İkinizede teşekkür ederim iade edip itopya'dan alıcam.yalnız bu nova 7 değil eski serideki arctis 7 nova 5 öneririm.