SteelSeries Arctis Nova5 Bağlantı Sorunu Yaşayan Var Mı

Reaksiyon skoru
24
Selam Arkadaşlar

Yaklaşık 6-7 gün önce Vatan'dan SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklık aldım. Ben kulaklığı 2.4 Gh Dongle ile kullanıyorum. Kulaklık iyi hoş ancak bilgisayarın başından kalktığım zamanlarda, tekrar bilgisayara oturunca ses gelmiyor. Yani daha demin ses veren alet ben PC'yi kilitleyip tekrar geldiğim zaman ses vermemeye başlıyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı iyi. Önceleri tekrar kulaklığı yeniden başlatıp bir şekilde ses vermesini sağlıyordum ama bu sefer ne yaparsam yapayım ses vermiyor. Bluetooth modunda bağladığım zaman ses alabiliyorum. Bu da ilginç bir nokta. Ürün özelinde bir şey mi yoksa kendim mi bir şeyleri yanlış yapıyorum gerçekten anlayamadım.

• Kulaklık PC’ye bağlı görünüyor
  • Tuşlar çalışıyor (ses aç/kapat vs.)
  • Dongle takılı / çıkarılı fark etmiyor
  • PC kilitlenip geri dönünce ses tamamen ölüyor
  • Yeniden açsan bile ses gelmiyor
  • Bluetooth modunda ses alınıyor bir sıkıntı yok

Bazı adımlar denedim ama çözüm alamadım. Kafasına göre bazen 2.4 Dongle ile bağlanıyor bazen bağlanmıyor, bazen bağlandıktan sonra ses gelmezken birden gelmeye başlıyor falan.

2.4 Ghz adaptörünü çıkarıp tekrar taktım, kulaklığı beraberinde tekrar başlattım vs. Ancak sonuç alamadım.

Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? Ürün ayıplı olabilir mi? Henüz 14 gün geçmeden iade etmek istiyorum.

Kalktığında geldiğinde ses gelmediği zaman ses ayarlarında farklı bir çıkışa mı geçiyor yoksa kulaklıkta olsa bile ses gelmiyor mu.

Kalktığında geldiğinde ses gelmediği zaman ses ayarlarında farklı bir çıkışa mı geçiyor yoksa kulaklıkta olsa bile ses gelmiyor mu.
Yok hocam ses çıkışı olarak daima SteelSeries Sonar - Gaming olarak seçili. Diğerlerinde de aynı sorun yaşıyor muyum ses var mı diye baktığımda onlardan da ses gelmiyor maalesef.

USb dongle'ı arkada değil de öne almayı dene istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,536
Üyeler
186,347
Son üye
mutang
Geri