Neler Yeni

SteelSeries Artics Nova 1 Almayın Aldırmayın!

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Yaklaşık 1 yıldır kullandığım SteelSeries Artics Nova 1 kulaklığının ne kadar berbat olduğunu bu yazıda detaylıca anlatacağım. Bu kulaklığı alırken çok üstünde düşünmemiştim ben aldığım vakit kulaklık 1.5k gibi bir fiyattaydı. Kulaklığın fiyatının uygun olması yüzünden hem kardeşime hem de abime olmak üzere 3 tane aynı kulaklıktan aldım. Kulaklığın tam hoparlör kısmı esnek yapıda yapılmış. Yani kulaklığı koyduğunuz vakit kulaklık pedleri bir mekanizma yardımı ile yatayda durabiliyor. (Bunun işlevini hayatım boyunca anlamadım.) İşte burası KRONİK ilk başta bana oldu bir gün kulaklığı masaya yatay biçimde koydum ve içeri su almaya gittim, geri geldiğim vakit orası kırılmıştı. Garantiye Vatan Bilgisayar'a götürdüm. Kendileri bana ilk başta bunun bir kullanıcı hatası olduğunu söylediler ve teknik servise kulaklığı götürdüler. Neyse ki benden bunun için herhangi bir ücret talep edilmedi ve bu sorunun firmadan kaynaklandığını belirttiler. Ve kulaklığı yeni bir kulaklık ile değiştirdiler. Bundan 2 hafta kadar sonra kardeşiminki de aynı şekilde kırıldı. Yine aynı şeyler oldu kullanıcı hatası olduğunu söyleyip desteğe götürdüler ama ücret almadılar. Yaklaşık 1 ay sonra kardeşimin kulaklığında yine kırıldı. Desteğe götürdük aynı işlemler kulaklığı aldık. Burada şunu demem lazım ben kardeşime ve kendime Vatan Bilgisayardan. Abime ise orada fiziki olarak kalmadığı için bir kaç yüz metre ilerideki MediaMarkt'tan satın aldım. Abimin kulaklığı ise en çok dayanandı biz aldıktan 3 ay sonra kırıldı. Birlikte MediaMarkt'a gittik kulaklığın kırıldığını söyledik. Onlar ise bunun kullanıcı hatası olduğunu, eğer tamir etmek istersek bizden 2k fiyat alacaklarını söylediler. Biz tabii ki de buna hayır dedik 1.5k ya aldığım kulaklığı 2 ay sonra 500TL daha fazla verip tamir ettirmeyecektik. Bizde son çare olarak dedeme götürdük. Dedem zamanında teknolojik alet tamiri için bir dükkan sahibiydi ve tamir edebilir dedik. Nitekim öyle de oldu. Dedem kulaklığı 10Dk da tamir edip bize verdi. Şunu da söyleyeyim ben ve kardeşim yaklaşık 1 hafta kulaklıksız kalmıştık. Abime ise 2k tamir fiyatı vermişlerdi. Yani 10dk için Vatan Bilgisayar 1 hafta, MediaMarkt ise 2k demişti. Şimdi ise benim kulaklığım yine aynı şekilde kırıldı bende buraya geldim. Bu kronik kulaklığı başka kimsenin almaması ve mağdur olmaması için bu yazıyı yazıyorum. Gel gelelim kırık olmadan ki hâline. Öncelikle benim kulaklığımda kablosu bozuktu. Nasıl bozuktu bir taraftan ses gelip öbüründen gelmiyordu. Biraz uğraşınca kabloyu 2 taraftan ses gelmeye başlıyordu. Ve mikrofon ben hayatımda bu kadar berbat bir mikrofon görmedim. Öncelikle zaten mikrofonun kendisi çok kötü. Bunun için Steelseries'in yazılımından ayarlar yaptım. Kötü duruma anca çekebildim. Fakat bu seferde bilgisayarımın rami yeterli olmadığı için ve bu uygulama arka planda 300mb bazen 500mb 600mb ram kullandığı için özellikle GTA gibi oyunlarda arkaya Discord'u da katarsak deli gibi drop yapıyordu. Bende eninde sonunda arkadaşlarımla konuşacağım zaman ekstra bir kulaklık takıp o kulaklığın mikrofonunu kullanıyordum. Sonuç olarak bu kulaklığı sakın almayın, aldırmayın!

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
steelseries aslında çok kaliteli bir marka ben 2.el ölmüş halde bir arctis 3 aldım ve 1 2 sene daha kullandım sonrasında o şekliyle sattım hala çok güzel çalışıyordu demekki model olarak kronik sorunlu bir model steelseries bir ürün alacakken de ucuza buldum alayım değil de pahalı olsun ama kalitelisi olsun diye düşünerek almak lazım çünkü kaliteli markaların ucuz malları kalitesiz kronik sorunlu çıkabiliyor yazı için konu sahibine teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom