SteelSeries engine beyaz ekranda kalma sorunu

Barix05

80+
Reaksiyon skoru
3
Uygulamayı 3.20.0 ye güncelledikten sonra beyaz ekranda kalmaya başladı sonra uygulamayı kaldırıp eski sürümünü yükledim 3.19.0 beyaz ekran sorunu ortadan kalktı ama bu seferde kulaklık için 7.1 desteğini açtırmadı acaba sorun ne olabilir şimdiden teşekkür ederim
s.png

Uygulamayı 3.20.0 ye güncelledikten sonra beyaz ekranda kalmaya başladı sonra uygulamayı kaldırıp eski sürümünü yükledim 3.19.0 beyaz ekran sorunu ortadan kalktı ama bu seferde kulaklık için 7.1 desteğini açtırmadı acaba sorun ne olabilir şimdiden teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Görev yöneticisinden tüm steelseries çalışan uygulamalarını durdurmayı deneyin.

sorun tek kulaklık olsa olabilir ama tüm ekipmanlarım steelseries olduğundan onu mecburen kullanmam lazım

Anladım hocam.
Görev çubuğundaki Speaker'a sağ tıklıyorsunuz kayıttan yürütme aygıtları diyorsunuz.
Sonra en altta hoparlör vardır (sizde başka bir şey de yazabilir) ona sağ tıklayıp oradan uzamsal sesi açın ve kulaklıklar için Window Sonic'i seçin ama alttaki 7.1'i Etkinleştir'e tik koymayın.
Uygula ve tamam dedikten sonra Steelseries Engine bir anda çalışmaya başlayacaktır.
Post automatically merged:

sorun tek kulaklık olsa olabilir ama tüm ekipmanlarım steelseries olduğundan onu mecburen kullanmam lazım

Sorun çözüldü mü ?

Son düzenleme:
Anladım hocam.
Görev çubuğundaki Speaker'a sağ tıklıyorsunuz kayıttan yürütme aygıtları diyorsunuz.
Sonra en altta hoparlör vardır (sizde başka bir şey de yazabilir) ona sağ tıklayıp oradan uzamsal sesi açın ve kulaklıklar için Window Sonic'i seçin ama alttaki 7.1'i Etkinleştir'e tik koymayın.
Uygula ve tamam dedikten sonra Steelseries Engine bir anda çalışmaya başlayacaktır.
Post automatically merged:

Sorun çözüldü mü ?
evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,750
Üyeler
190,965
Son üye
yunuss_o6