oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Fury x veya void elite
trendyola koymuşlar 1600 TL'yeFury X stoğa geldiğinde alın derim.
Onu beğendim. Furylevel de takip ettiğim kanallardandır. Stoklara tekrar geleceğini bilmiyordum. Kablosuzken 7.1 özelliği var mı?Şuan Rampage Fury X kullanıyorum stoklara gelince bi bakabilirsin istersen
var ben valorant oynuyorum çok rahat bir şekilde adamların ayak sesleri duyuluyor sesler tok geliyorOnu beğendim. Furylevel de takip ettiğim kanallardandır. Stoklara tekrar geleceğini bilmiyordum. Kablosuzken 7.1 özelliği var mı?
Ben de ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum arada cs oynuyorum. Kablosuz moddayken 7.1 kullanılıyor mu?var ben valorant oynuyorum çok rahat bir şekilde adamların ayak sesleri duyuluyor sesler tok geliyor
evet ben kablosuz kullanıyorum zatenBen de ağırlıklı olarak Valorant oynuyorum arada cs oynuyorum. Kablosuz moddayken 7.1 kullanılıyor mu?
Furylevel video çektiğinde yazılımı yoktu. Şuan yazılımı var mı?evet ben kablosuz kullanıyorum zaten
Aldığında kaç TL idievet ben kablosuz kullanıyorum zaten
Dayı elraen ne alakaben valla tuğkan gönültaşı çok sevdiğim için onu alırım bence arasında çok fark olcağını sanmam
driverı var 650 TL'ye aldım şuan trendyolda 1600 e koymuşlar o da galiba stoklarda olmadığı için ama alınmaz 1600 eFurylevel video çektiğinde yazılımı yoktu. Şuan yazılımı var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığında kaç TL idi
ya onda var ya benim gözümüde çok güzel geldi ondanDayı elraen ne alaka
Anladım .dya onda var ya benim gözümüde çok güzel geldi ondan