Neler Yeni

Öneri steelseries mouslarda herhangi bir kronik sorun var mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
arkadaşımda bu https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html mouse var ve mouse da sürekli tekleme yaşıyor önceden bir garantiye yolladı değişim yaptılar şimdi yeniden tekrarlama yaşladı logitech hariç yeni mouse arıyor 1000-1500tl gibi bir bütçesi steelserisesler nasıldır herhangi bir kronik sorunları var mı aceba
1000-1500 TL bütçeyle kablosuz istiyorsa Logitech G Pro X Superlight, Razer Viper Ultimate, Razer Deathadder V2 Pro gibi modellere bakabilir arkadaşınız. Steelseries'in o bütçedeki mouse'ları hakkında bilgim yok.

Hyper_Dream

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkan KABLAN
İlgilendiği Kategoriler
laptop, mouse, klavye, oyun, masaüstü pv

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
rival 710 kullanıyorum
hiç bir sorunla karşılaşmadım
tek sıkıntısı system monitör özelliğini açtığım da göstermiyordu o sorun değilmiş amd sistemlere optimize edilmediği içinmiş fakat bu sıralar gösteriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
1000-1500 TL bütçeyle kablosuz istiyorsa Logitech G Pro X Superlight, Razer Viper Ultimate, Razer Deathadder V2 Pro gibi modellere bakabilir arkadaşınız. Steelseries'in o bütçedeki mouse'ları hakkında bilgim yok.
logitech olan modeli bulamadım hiçbir yerde hocam stoklarda yok gözüküyor ama razer lar olabilir
zaten kendisi artık logitech düşünmüyor aklına steelseries var şuanlık pc ekipmanlarında çok iyi bir marka ama ürünleri gerçekten kusursuz mu emin değiliz biz de

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
logitech olan modeli bulamadım hiçbir yerde hocam stoklarda yok gözüküyor ama razer lar olabilir
zaten kendisi artık logitech düşünmüyor aklına steelseries var şuanlık pc ekipmanlarında çok iyi bir marka ama ürünleri gerçekten kusursuz mu emin değiliz biz de
Ben de yazdıktan sonra baktım, stokta kalmamış gerçekten.
Steelseries iyi bir marka, ben de mouse'larıyla alakalı kronik sorun duymadım. Bir seride kullanılan kauçuk soyuluyordu, sonra o seri bitti yeni isimle devam ettiler kauçuk kullanmadılar. Ondan beri sorun duymadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
arkadaşımda bu https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g502-lightspeed-wireless-gaming-mouse.html mouse var ve mouse da sürekli tekleme yaşıyor önceden bir garantiye yolladı değişim yaptılar şimdi yeniden tekrarlama yaşladı logitech hariç yeni mouse arıyor 1000-1500tl gibi bir bütçesi steelserisesler nasıldır herhangi bir kronik sorunları var mı aceba
rival 600 ve 310 mouse'ların yanlarındaki yerler soyuluyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Rival 3 de var demişledi bana başka mouse aldım

Top Bottom