SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Fiyatı 530 TL değermi bu fiyata sizce alınır mı??
![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arada 2 kat fiyat farki var.Onun yerine bunu al bence hocam hem bu da piyasanın fiyat/performanslarından hem de teknik özellikleri daha iyi, biraz da indirim kovalarsan aynı fiyata hatta daha iyisine alabilirsin.![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.935,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Alınır fakat palm tutmaya dikkat hocam. Claw ve fingertip tutulmuyor bu mouse. Sırf claw tuttuğum için iade etmiştim. Birazde büyük bir mouse bana kalırsa.![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Arada 2 kat fiyat farki var.
Suanki fiyat farkindan bahsediyorum. Ona bakilirsa gecen itopyada 400tl fiyata satildi.
Şuan aynısını kullaniyorum 3 4 ay önce aldım gercekten fiyatını hak ediyor.![]()