1300-1400TL gibi fiyatlarda şuan AJ159Pro var bütçeniz var ise Ajazz'a yönelin yoksa alınır.880tl gibi bir fiyattan satılıyor şuan sizce alınır mı
havaya kaldırınca okumuyorlod sorunu nedir
wirless kullanıyorum alınır.880tl gibi bir fiyattan satılıyor şuan sizce alınır mı
havaya neden kaldıralım bu bir sorunmu.havaya kaldırınca okumuyor
Bu bir sorun tabi 1mm 2mm gibi LOD seçenekleri var sizin için sorun olmaz ise alınır tabii ki.wirless kullanıyorum alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
havaya neden kaldıralım bu bir sorunmu.
dostum oyun oynarken cevırırken kaldırmıyormusunwirless kullanıyorum alınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
havaya neden kaldıralım bu bir sorunmu.
valla 2-3 yıldır wirless kullanıyorum hiç sorun olmadı bence bu bir özellik değil kim mouseyi havada kullanırki 8-10 senedir bilgisayar kullanıcısıyım bir kere mousemi havaya kaldırmadım.Bu bir sorun tabi 1mm 2mm gibi LOD seçenekleri var sizin için sorun olmaz ise alınır tabii ki.
kaldırmıyorum.dostum oyun oynarken cevırırken kaldırmıyormusun
Havada derken o anlamda değil 1mm, 2mm gibi havaya kaldırmada mousepadi okuyabiliyor. Böyle bir özellik bir araştırın hocam.valla 2-3 yıldır wirless kullanıyorum hiç sorun olmadı bence bu bir özellik değil kim mouseyi havada kullanırki 8-10 senedir bilgisayar kullanıcısıyım bir kere mousemi havaya kaldırmadım.
bilmiyorum ben kaldırmadan kullandığım için gerek duymadım.Havada derken o anlamda değil 1mm, 2mm gibi havaya kaldırmada mousepadi okuyabiliyor. Böyle bir özellik bir araştırın hocam.