Steelseries Rival 3 vs Razer Viper Mini

E-Spor'a dayalı FPS oyunları oynuyorum benim için teknik özellik ve performans 1. planda sizce hangisi?

En iyi sensör bunun.

En iyi sensör bunun.
sensörü HyperX Pulsefire FPS Pro'dan daha mı iyi?

En iyi sensör bunun.
ya bu mouse sensörü 3360 yazıyor fakat corsair'ın kendi sitesinde bile bu mouse'u bulamadım ama 3360 ise bu butcedeki en iyi mousedur

ya bu mouse sensörü 3360 yazıyor fakat corsair'ın kendi sitesinde bile bu mouse'u bulamadım ama 3360 ise bu butcedeki en iyi mousedur
HyperX Pulsefire FPS Pro 3389 sensör kullanıyor diye biliyorum

Her yerde farklı bir şey yazıyor. :D

Al işte şimdide bu çıktı günden güne yeni olmasa da yeni yeni seçenekler çıkıyor açıkcası ben başlarda Logitech G102 veya G203 düşünüyordum sonradan BİM'e Rival 3 geleceğini duyunca bir tık ona kaymıştım şimdi de forumdaki arkadaşlar Corsair Katar Pro diyor hangisine yöneleceğim seç seçebilirsen:D

Al işte şimdide bu çıktı günden güne yeni olmasa da yeni yeni seçenekler çıkıyor açıkcası ben başlarda Logitech G102 veya G203 düşünüyordum sonradan BİM'e Rival 3 geleceğini duyunca bir tık ona kaymıştım şimdi de forumdaki arkadaşlar Corsair Katar Pro diyor hangisine yöneleceğim seç seçebilirsen:D
kimsede kesin bişey söylemiyor bu daha iyi diyor geçiyor sonrası umrunda değil yardımcı olan yok :(

Neyse ben bir süre daha A4TECH X7 750BH mouse'um ile devam edeyim en iyisi :ROFLMAO:
bende artık baygınlık gelen 4 senedir kullandığım Razer Deathadder 2013'e :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1609764676405.png

stok bittimi neden şuan 363TL nezaman düşücek bu fiyata ?

Bende aslında memnunum mouse'dan 1ms sonuçta sensör olayını pek anlamıyorum nereden bakılıyor hangisi daya iyi falan ama benimkinin tek sorunu üstündeki kaplamaların siliniyor olması yoksa gayet memnunum lazer mouse her türlü mouse pad üzerinde falan kullanabiliyorum açıkcası.

Ekler

• 8925604184114.jpg
    8925604184114.jpg
    24.9 KB · Hit: 44
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,997
Üyeler
197,598
Son üye