Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,813
Bir şey sormak istiyorum benim el ölçüm 20 - 10 ve fps oyuncusuyum (cs:go hardcore) sence 700 TL ile büyük el için alınacak en iyi mouse hangisidir ? Zowie-ec1 ve deathadder v2 var aklımda.Tekrar düştü demekki.
Zowie mantıklı ama tasarımı elinize tam uyar mı test etmeden anlayamayız.Bir şey sormak istiyorum benim el ölçüm 20 - 10 ve fps oyuncusuyum (cs:go hardcore) sence 700 TL ile büyük el için alınacak en iyi mouse hangisidir ? Zowie-ec1 ve deathadder v2 var aklımda.
Yahu bir game arena bulamıyorum ki mouse modellerini deneyebileceğim. Teknosada da g502 hero ve dandik gundik markalar varZowie mantıklı ama tasarımı elinize tam uyar mı test etmeden anlayamayız.
502 nasıl oldu?Yahu bir game arena bulamıyorum ki mouse modellerini deneyebileceğim. Teknosada da g502 hero ve dandik gundik markalar var
Elime tam yapboz parçası gibi oturdu ama çok fazla tuş var ve sorun olur özellikle yan tuşlara yanlışlıkla basma problemi çok yaşanıyor ve cs go cular hiç g502 hero kullanmaz hepsi zowie ci502 nasıl oldu?