Stockbrokerler hala var mı?

Splixson

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,449
Kısaca hisse senedi pazarlayan iş sektörü. Telefonla rastgele insanları arayıp sattığı miktar üzerinden komisyon alma üzerine dayalı olan iş modeli. Halk arasında borsa simsarı.

Böyle iş kolları hala mevcut mu veya aramızda çalışan var mı?

dolandırıcımı
stockbroker*
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka maka bu iş gerçekten köklü ve yapması oldukça zor bir iştir ayrıca pazarlanan hisse senetleri uyduruk değil lisanslı analistler tarafından analiz edilmiş hisse senetleridir

wall of wall street i azalt knk
hahahahhaha güzel filmdir de izleyip gaza geldiğim için bu konuyu açmadım gerçekten ciddi olarak soruyorum. çocukluk hayallerimdendir finans/pazarlama alanında çalışmak.

hahahahhaha güzel filmdir de izleyip gaza geldiğim için bu konuyu açmadım gerçekten ciddi olarak soruyorum. çocukluk hayallerimdendir finans/pazarlama alanında çalışmak.
o işleri ai destekli yazılımlar hallediyor artık stok pazarlamada kalmadı denecek kadar az normal bankbroker olabilirsin vadeli hesaplardaki paraları kar aracı gibi kullanırsın kazandırdıgın bankaya olan paranın % li primlerle çok güzel paralar kazanabilirsin kariyer olarakta iyi ona yönel bence simsarlık sıkıntı istanbulda yapıyorlarmış zamanında kapalıçarşıda tv nin önünde 50 100 kişi 2 kulakta 2 telefon falan garip zamanlarmış xd

o işleri ai destekli yazılımlar hallediyor artık stok pazarlamada kalmadı denecek kadar az normal bankbroker olabilirsin vadeli hesaplardaki paraları kar aracı gibi kullanırsın kazandırdıgın bankaya olan paranın % li primlerle çok güzel paralar kazanabilirsin kariyer olarakta iyi ona yönel bence simsarlık sıkıntı istanbulda yapıyorlarmış zamanında kapalıçarşıda tv nin önünde 50 100 kişi 2 kulakta 2 telefon falan garip zamanlarmış xd
cevap için teşekkür ederim bankbrokeri araştıracağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,473
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri