stok soğutucu yeterli mi

Reaksiyon skoru
8
stok soğutucuyla bf1 vs oynanır mı ısınma sonucu kasmalar olurmu acaba işlemcim i 5 11400f stok intel fan

Oynanır ve kasma olmaz.
Hatta oyun içinde MSI Afterburner ile ne kadar ısındığını kontrol edebilirsiniz.

80 dereceye kadar geliyor da bi problem olmasından endişelendim
85 altı normal.
Post automatically merged:

İstersen şu soğutucuyu al serin serin oyna.

Sorun olmaz ancak fazla ses çıkarır. Snowman m200 veya biraz daha fazlasına t6 bakabilirsiniz fan alacaksanız

Sorun olmaz ancak fazla ses çıkarır. Snowman m200 veya biraz daha fazlasına t6 bakabilirsiniz fan alacaksanız
Snowman t6 düşünüyorum almayı ama 1600 rpm dönüyor stok fan 2000 RPM

85 altı normal.

İstersen şu soğutucuyu al serin serin oyna.
almayı düşünüyorumda 1600rpm dönüyor

Fanın yüksek devirde dönmesi stok soğutmanın daha iyi olduğu anlamına gelmez. Snowman 6 bakır borunun işlemciye direk temasıyla ısıyı metal plakalara dağıtırken stok fan sadece tek blokla soğutmaya çalışıyor ve fanı daha küçük olduğu için dah çok ses yapar

Snowman t6 düşünüyorum almayı ama 1600 rpm dönüyor stok fan 2000 RPM

almayı düşünüyorumda 1600rpm dönüyor
Stok fanın soğutma bloğu ufacık. Snowmanınki kocaman. Sadece RPM ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.

Stok fanın soğutma bloğu ufacık. Snowmanınki kocaman. Sadece RPM ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.

anakartım msı h510m-a pro e işlemci i5 11400f 2 dual ram var hangi snowman ürününü tavsiye edersiniz acaba ramlara değmemesi için nelere dikkat etmeliyim.

anakartım msı h510m-a pro e işlemci i5 11400f 2 dual ram var hangi snowman ürününü tavsiye edersiniz acaba ramlara değmemesi için nelere dikkat etmeliyim.
Snowman M401 veya T6 ultra alabilirsiniz.

Snowman T6 Ultra alabilirsiniz.

Geri