Blackwindow
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
stok soğutucuyla bf1 vs oynanır mı ısınma sonucu kasmalar olurmu acaba işlemcim i 5 11400f stok intel fan
80 dereceye kadar geliyor da bi problem olmasından endişelendimOynanır ve kasma olmaz.
Hatta oyun içinde MSI Afterburner ile ne kadar ısındığını kontrol edebilirsiniz.
85 altı normal.80 dereceye kadar geliyor da bi problem olmasından endişelendim
Snowman t6 düşünüyorum almayı ama 1600 rpm dönüyor stok fan 2000 RPMSorun olmaz ancak fazla ses çıkarır. Snowman m200 veya biraz daha fazlasına t6 bakabilirsiniz fan alacaksanız
almayı düşünüyorumda 1600rpm dönüyor85 altı normal.
Post automatically merged:
İstersen şu soğutucuyu al serin serin oyna.
![]()
Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan fiyatlarını Akakçe ile takip et! Snowman - M401 CPU FAN - Rainbow CPU Fan özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Her şey rpm değildir.Snowman t6 düşünüyorum almayı ama 1600 rpm dönüyor stok fan 2000 RPM
almayı düşünüyorumda 1600rpm dönüyor
Stok fanın soğutma bloğu ufacık. Snowmanınki kocaman. Sadece RPM ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.Snowman t6 düşünüyorum almayı ama 1600 rpm dönüyor stok fan 2000 RPM
almayı düşünüyorumda 1600rpm dönüyor
Stok fanın soğutma bloğu ufacık. Snowmanınki kocaman. Sadece RPM ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.
anakartım msı h510m-a pro e işlemci i5 11400f 2 dual ram var hangi snowman ürününü tavsiye edersiniz acaba ramlara değmemesi için nelere dikkat etmeliyim.Stok fanın soğutma bloğu ufacık. Snowmanınki kocaman. Sadece RPM ile kıyaslama yapmak doğru olmaz.
Snowman M401 veya T6 ultra alabilirsiniz.Post automatically merged:
anakartım msı h510m-a pro e işlemci i5 11400f 2 dual ram var hangi snowman ürününü tavsiye edersiniz acaba ramlara değmemesi için nelere dikkat etmeliyim.
Uv yaparsınız gpunuz iyiyse80 dereceye kadar geliyor da bi problem olmasından endişelendim