kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Evet aksini iddaa eden olmamışPlat daha ii
Evet aksini iddaa eden olmamışPlat daha ii
Sadece FPU yu seç % işaretli olanı. Ve testi tekrar başlat 20 dakika boyunca test açık kalsın@kandes22 @RevDeisDou beyler bir el uzatın.
Cinebench R23 testini multicore da aç.Eğer bu testi de geçerse sanki olmuş gibi oc.20 dakikalık FPU testi.
@caglarmtb
bu da cinebench testi.Cinebench R23 testini multicore da aç.Eğer bu testi de geçerse sanki olmuş gibi oc.
@kandes22
Mesaj otomatik birleştirildi:
@caglarmtb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten silikon testin Gold çıkmış. 20 dakikalık FPU testinde iyi çıkmış. Bence OC olmuş.
Kaç V? Offset mi V(değişken mi?) yoksa manuel mi?bu da cinebench testi.
voltaja hiç ellemedim, daha doğrusu elleyemedim çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum. ryzen masterda 1.1 V gözüküyor, bu orijinali mi yoksa ben ghzyi değiştirdikten sonra mı oldu bilmiyorum.Kaç V? Offset mi V(değişken mi?) yoksa manuel mi?
1.1 civarı değişiyor sanırım, Aıda64 öyle söylüyor hiç değilse. Yani daha da OC yaparsın o işlemciye, OC için ideal zaten.voltaja hiç ellemedim, daha doğrusu elleyemedim çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum. ryzen masterda 1.1 V gözüküyor, bu orijinali mi yoksa ben ghzyi değiştirdikten sonra mı oldu bilmiyorum.
peki sence voltaja dokunmadan 4.4’e çıkabilir miyim? stok soğutucu yeterli olur mu?1.1 civarı değişiyor sanırım, Aıda64 öyle söylüyor hiç değilse. Yani daha da OC yaparsın o işlemciye, OC için ideal zaten.
Çıkamazsın, V arttırman gerekir, belki 1.25+ V ile çıkarsın. Tabii bunlar tahmini değerler, illa istersen dene ama. Pek de oluru yok.peki sence voltaja dokunmadan 4.4’e çıkabilir miyim? stok soğutucu yeterli olur mu?
Stok soğutucu yeterli mi göreceğiz .peki sence voltaja dokunmadan 4.4’e çıkabilir miyim? stok soğutucu yeterli olur mu?