Stok sorunları hakkında !

Stok sorunları ne zaman biter ?

• Oy kullanan toplam üye
    16

Themir4c

80+
Reaksiyon skoru
18
Artık bıktım pcsizlikten bir önce bilgisayar başına geçip oyun oynamak istiyorum. Bu stok srounları ne zaman biter ? Tabii ki net bir şey söyleyemeyiz ama en azından bilgili arkadaşlar bir tahminde bulunursa mutlu eder beni.

Kripto paralar bir anda yüksek bir değer kaybı yaşarlarsa 1 ay içinde stoklar düzelir ama bence yaza kadar vakti var.

Miningciler bir tık oyuncuları düşünüp kart bırakırlar ve korona bitmeye yaklaşırsa bahane de olmaz kart sorununa diye düşünüyorum.

Özellikle 22:21'den sonrasını dinlemeni öneririm. Sektörün içinden bilgili insanlar bunlar (Levent Pekcan, Murat Gamsız).
Zamanım yok dersen söyleyeyim: Bu yıl stok sorunları düzelmez'e getiriyorlar lafı.

Özellikle 22:21'den sonrasını dinlemeni öneririm. Sektörün içinden bilgili insanlar bunlar (Levent Pekcan, Murat Gamsız).
Zamanım yok dersen söyleyeyim: Bu yıl stok sorunları düzelmez'e getiriyorlar lafı.
O zaman haftaya iyi bir pc bulabilirsem alacağım mecbur. (Bütçe:max 8k/monitör dahil)

O zaman haftaya iyi bir pc bulabilirsem alacağım mecbur. (Bütçe:max 8k/monitör dahil)
Bugün Donanım Arşivi video atacak diyorlar RTX 3060'lı sistem videosu, monitör dahil o bütçeye çok zor ama belli olmaz yine de takipte ol.

Geri