Bence fiyat hatası yok eğer olsaydı bütün gün stok olmazdı reklam için stok eklemiş olabilirler.Ya birisi toplu bir şekilde çekti hepsini yada stokları kapattılar. Stokları kapattılar ise muhtemelen fiyat hatası var alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben dün akşam görmeme rağmen hangisini alsam derken sonra bakarım derken hiçbirinde stok kalmadı. Ürünler yeniden listelenirse de yüksek fiyattan gelir artık.
Ben aldım hocam 7th Anniversary bakalım nasılmış.Ben tekrar bu fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Reklamdı yaptılar bitti.
AKKO MOD007B PC 7th Anniversary ilk kez bir klavye teması bu kadar hoş geldi gözüme tekrar gelse keşke stoğa
Böyle reklam yapılması biraz saçma. İllaki etkilediği kitle vardır. Herkesin algısı fikri aynı olacak değil. Bana kalırsa daha yüksek fiyattan gelirse alınmaz.Ben başkasının daha uyguna aldığı bir ürünü gördüğümde bende de olsa demiyorum. O fiyatı tekrar görmezsem dönüpte o ürünü almıyorum. Ha enflasyon var yani aylar sonra enflasyon yüzünden o ürünün fiyatının artmış olması normal. Benim dediğim iki üç gün sonra yüksek fiyattan stokta olması durumu için geçerli. Klavye gibi ürünlerde de enflasyon bile olsa sürekli yeni modeller geliyor biri olmazsa biri alınır.Ben tekrar bu fiyatlara geleceğini sanmıyorum. Reklamdı yaptılar bitti.
AKKO MOD007B PC 7th Anniversary ilk kez bir klavye teması bu kadar hoş geldi gözüme tekrar gelse keşke stoğa
Yılbaşından sonra zamlanmasi normal çünkü her şeyin fiyatı artacak büyük ihtimal her türlü Wraith sitesinden ucuza gelir diye düşünüyorum.Böyle reklam yapılması biraz saçma. İllaki etkilediği kitle vardır. Herkesin algısı fikri aynı olacak değil. Bana kalırsa daha yüksek fiyattan gelirse alınmaz.Ben başkasının daha uyguna aldığı bir ürünü gördüğümde bende de olsa demiyorum. O fiyatı tekrar görmezsem dönüpte o ürünü almıyorum. Ha enflasyon var yani aylar sonra enflasyon yüzünden o ürünün fiyatının artmış olması normal. Benim dediğim iki üç gün sonra yüksek fiyattan stokta olması durumu için geçerli. Klavye gibi ürünlerde de enflasyon bile olsa sürekli yeni modeller geliyor biri olmazsa biri alınır.
Böyle reklam yapılır mı? Yapılır ama hedef kitlesini anlamadım. Şimdi yeni stoklar daha yüksekten gelince neyin reklamı olmuş olacak? Böyle yapınca daha çok mu satılıyor. Tüm ülke temudan aula almaya çalıştı bir dönem. Bugün pahalıdan satılırsa azınlık dışında yüzüne bakan olmaz.Bence fiyat hatası yok eğer olsaydı bütün gün stok olmazdı reklam için stok eklemiş olabilirler.
Ben aldım hocam 7th Anniversary bakalım nasılmış.
Yılbaşı sonrası maaşlarda artıyor yine aynı noktaya gelmediği sürece benim için mantıklı değil tabi alan olur ben gider çeyrek altın alırım onun yerine. Sonuçta herkes ben değil ben nasıl hareket ediyorsam onu yapmak zorunda da değil. Sadece ortalama zeka bir insan olarak bu tarz reklamları anlayamıyorum.Yılbaşından sonra zamlanmasi normal çünkü her şeyin fiyatı artacak büyük ihtimal her türlü Wraith sitesinden ucuza gelir diye düşünüyorum.
Aynı fikirdeyim bende almam.Böyle reklam yapılması biraz saçma. İllaki etkilediği kitle vardır. Herkesin algısı fikri aynı olacak değil. Bana kalırsa daha yüksek fiyattan gelirse alınmaz.Ben başkasının daha uyguna aldığı bir ürünü gördüğümde bende de olsa demiyorum. O fiyatı tekrar görmezsem dönüpte o ürünü almıyorum. Ha enflasyon var yani aylar sonra enflasyon yüzünden o ürünün fiyatının artmış olması normal. Benim dediğim iki üç gün sonra yüksek fiyattan stokta olması durumu için geçerli. Klavye gibi ürünlerde de enflasyon bile olsa sürekli yeni modeller geliyor biri olmazsa biri alınır.
Kimsenin toplu çekeceğini zannetmem al sata gitmez 300-500 için de kimsenin uğraşacağını sanmam dilenci tayfa hariçYa birisi toplu bir şekilde çekti hepsini yada stokları kapattılar. Stokları kapattılar ise muhtemelen fiyat hatası var alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben dün akşam görmeme rağmen hangisini alsam derken sonra bakarım derken hiçbirinde stok kalmadı. Ürünler yeniden listelenirse de yüksek fiyattan gelir artık.
Sadece birkaç tanesi al sata giderdi de uğraşmaya değmez bence de. Örnek vermek gerekirse 7th Anniversary edition çok uygundu.Kimsenin toplu çekeceğini zannetmem al sata gitmez 300-500 için de kimsenin uğraşacağını sanmam dilenci tayfa hariç
bu sefer parayı hazırda bekleticem ya almak istiyorum 1 klavye umarım stoğa girer akkolar tekrarDaha Keychron klavyeleri ekleyecekler ben onların fiyatlarını merak ediyorum.
Araların da en çok beğendiğim klavye o oldu aula olunca almaya gerek duymadım boş yere masraf ama klavye ihtiyacım olsa alacağım tek ürün oSadece birkaç tanesi al sata giderdi de uğraşmaya değmez bence de. Örnek vermek gerekirse 7th Anniversary edition çok uygundu.
O zaman stokları kapattılar.Kimsenin toplu çekeceğini zannetmem al sata gitmez 300-500 için de kimsenin uğraşacağını sanmam dilenci tayfa hariç