ben de onu almak isterdim uyuyordum o saatlerdeAraların da en çok beğendiğim klavye o oldu aula olunca almaya gerek duymadım boş yere masraf ama klavye ihtiyacım olsa alacağım tek ürün o![]()
ben de onu almak isterdim uyuyordum o saatlerdeAraların da en çok beğendiğim klavye o oldu aula olunca almaya gerek duymadım boş yere masraf ama klavye ihtiyacım olsa alacağım tek ürün o![]()
Büyük ihtimalle hepsinin bitme imkanı yok kaç çeşit vardıO zaman stokları kapattılar.
Aula varsa biraz gereksiz olabilir aula kullanmasam direk alırdımben de onu almak isterdim uyuyordum o saatlerdeaula yanına güzel giderdi sonra sabahı bekledim belki gelir diye hepsi gitti
ben de hocam o ikilemde kaldım sonra dedim aulaları satar bunlara geçerim çeşitlilik olur şimdi sarı siteye baktım biri 7th olanı 5.5k fiyata eklemiş yeni şaka gibiBüyük ihtimalle hepsinin bitme imkanı yok kaç çeşit vardıaynı anda kapattılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aula varsa biraz gereksiz olabilir aula kullanmasam direk alırdım![]()
Wraithde 0'ını 6K'ya satıyorlar bence normal.ben de hocam o ikilemde kaldım sonra dedim aulaları satar bunlara geçerim çeşitlilik olur şimdi sarı siteye baktım biri 7th olanı 5.5k fiyata eklemiş yeni şaka gibi
normal hocam da bi zaman geçseydi bari yaWraithde 0'ını 6K'ya satıyorlar bence normal.
ben de hocam o ikilemde kaldım sonra dedim aulaları satar bunlara geçerim çeşitlilik olur şimdi sarı siteye baktım biri 7th olanı 5.5k fiyata eklemiş yeni şaka gibi