ordan geri döndüreni bulup sormak lazımalırım geçmiş olsun ürünün dağıtıma kadar getirin ordan geri gönderin vergi çıktı halde garip bir ülkede yaşıyoruz
gaming gen tr klavyesi beni bekliyor gibi.
Alıntıyı görüntüle
PKİM'de gümrük işlemleri de yapılıyor. İşlemler ilk orda başlamış gibi duruyor.alırım geçmiş olsun ürünün dağıtıma kadar getirin ordan geri gönderin vergi çıktı halde garip bir ülkede yaşıyoruz
gaming gen tr klavyesi beni bekliyor gibi.
Alıntıyı görüntüle
atlıcam ona.ordan geri döndüreni bulup sormak lazım
hiç sormaPKİM'de gümrük işlemleri de yapılıyor. İşlemler ilk orda başlamış gibi duruyor.
he ya artmış klavye gümrük durumunu bekliyorum sonuç yok.
Değişecek misin soğutmanı?noctua hd-d15 nasıl güzelmi
Ocak ortası stok eklenecek demişlerdi. Belki orada gelir.ak820 pro satıp piano pro için 5075b shine alayım dedim stok bitmiş
Valla hocam bende shine var stoğu gelirse keycapsleri biraz set freygasm hocam pbt olduğu için sana öyle geliyordur dedi.Alacaksanız aklınızda bulunsun.Onun dışında rgbleri felan çok tatlı bir klavyeak820 pro satıp piano pro için 5075b shine alayım dedim stok bitmiş
bakıcam yaDeğişecek misin soğutmanı?
Güzel soğutmadır da pahalıya satıyor burada satanlar. 2.500 aşağısı bulurum veya alırım diyorsan al. Üstü gereksiz pahalı bence.
4.5 tan m1w gümüş veya beyaz gelirse süper olurOcak ortası stok eklenecek demişlerdi. Belki orada gelir.
alsam keycap hazırdı ya sırf switch içinValla hocam bende shine var stoğu gelirse keycapsleri biraz set freygasm hocam pbt olduğu için sana öyle geliyordur dedi.Alacaksanız aklınızda bulunsun.Onun dışında rgbleri felan çok tatlı bir klavye