Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Yani kısmen, kablosuz ,bataryalı ve kaliteli switch bulunduran bir klavye.
Kanka Black&silver veya Dracula Castel alabilirsin. Beyaz istersen Shine-Trough'da iyi. Dracula modelini istersen bana yaz ben yardımcı olurum, firmanın sattığından daha uyguna.

~helloworld

80+ Bronze

Gurkanpiro

80+ Platinum
Cream yellow değil de piano pro veya dracula tercihim
https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ dracula bu var

~helloworld

80+ Bronze
Piano pro biraz daha kulak tırmalayan ince bir sese sahip, sevenin çok seveceği sevmeyenin nefret edeceği bir ses.
Evet hocam ses testlerini detayli izledim piano pro da dracula da hoşuma gitti

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
Evet hocam ses testlerini detayli izledim piano pro da dracula da hoşuma gitti
Karar sana kalmış kankam ama attığım beyaz modelde yine piano pro var ama düz beyaz üretmişler sırıtmasın diye ve 600 lira gibi bi fark var bana kalırsa ona yönel.
Sadece rengi beyaz yani bir farkı yok.

~helloworld

80+ Bronze
https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ dracula bu var
İyi, yorum yapan cok hızlı bitiyor demiş o bir düşündürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karar sana kalmış kankam ama attığım beyaz modelde yine piano pro var ama düz beyaz üretmişler sırıtmasın diye ve 600 lira gibi bi fark var bana kalırsa ona yönel.
Sadece rengi beyaz yani bir farkı yok.
Fiyat farkini da göze alarak plus shine mı 5075B plus dracula mi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
İyi, yorum yapan cok hızlı bitiyor demiş o bir düşündürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat farkini da göze alarak plus shine mı 5075B plus dracula mi
Shine kanka. Bu arada şarjları hızlı biter ona yapacak pek bir şey yok hem yanlarda rgb şerit var hem pcb rgb hızlı biter yani. Ama bazı insanlarda abartıyor yani 1 günde de sanmam biteceğini. Millet 19 saat kullanıyor sonra vay neden bitti. Birde kullanmadığın zaman usb moduna al 2.4ghz de kalınca klavye uyku modunda kalıyor ve şarj yemeye devam ediyor.

~helloworld

80+ Bronze
Shine kanka. Bu arada şarjları hızlı biter ona yapacak pek bir şey yok hem yanlarda rgb şerit var hem pcb rgb hızlı biter yani. Ama bazı insanlarda abartıyor yani 1 günde de sanmam biteceğini. Millet 19 saat kullanıyor sonra vay neden bitti. Birde kullanmadığın zaman usb moduna al 2.4ghz de kalınca klavye uyku modunda kalıyor ve şarj yemeye devam ediyor.
shine da yazılım var mı hocam ille de olsun demiyorum da var mı sadece merak ettim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,432
İsim
Muhammed efe
shine da yazılım var mı hocam ille de olsun demiyorum da var mı sadece merak ettim
Akko'nun tüm klavyelerinde yazılım desteği var, max 1-2 tanesinde yoktur ama bunda var yani.
Ekran görüntüsü 2025-01-01 113407.png

~helloworld

80+ Bronze
Top Bottom