Hocam kesin ödenmiyor dimi patlak vermeyelim zaten kartta tam 6300 varHiç Amazon yurt dışından bir şey almadınız mı? Vergi felan çıkmıyor kaç kişi series s aldı 3500 liraya felan.
Valla bildiğimi şaşırttilar tek şüphem japonya olduğu için farklı olması ama saçma geliyorHocam küçük bir kaç konuya baktım ama herkes gümrük vergisinin sepette ödendiğini söylüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kesin ödenmiyor dimi patlak vermeyelim zaten kartta tam 6300 var
bence alın kaç tl birde ayıptır sorması merak ettimHocam para almıyorlar zaten ürün gönderilene kargoya verilene kadar.
Ve tahmini bir bekleme süresi veriyorlar alayım mı ne diyorsunuz?
Hocam ürünün vergisiz fiyatı 81000Amazon.de'den Alışveriş Yapmak
Merhabalar Amazon.de'den alışveriş yapmak istiyorum. Almak istediğim Akai Professional MPK Mini MKII Türkiye'de maalesef çok pahalılaşmış. Aklımda birkaç soru var: 1. Bir yerde amazon.com sadece gümrük vergisini ödüyor diyorlar, amazon.de vergi ücretini karşılamiyor diyorlar. Öte yandan...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Valla bildiğimi şaşırttilar tek şüphem japonya olduğu için farklı olması ama saçma geliyor
6250TL oluyor hocam toplam.bence alın kaç TL birde ayıptır sorması merak ettim
bence al şimdiden hayırlı olsunHocam ürünün vergisiz fiyatı 81000
hatta 74000 Japon yeni sepete ekleyip satın alma kısmına geldiginde 93000 oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
6250TL oluyor hocam toplam.
Amazon tüm dünyadaki en iyi e ticaret sitesi ama sen bilirsin.Hocam Amazon sıkıntılı bence. 300-500 fazla verin başka yerden alın.
6250TL olduğuna eminsen al.Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?
ASUS NVIDIA GeForce RTX 3070 Dual Fan Model 8G DUAL-RTX3070-O8G6250TL olduğuna eminsen al.
Çok iyi fiyat.
Ama hangi model?
Hocam direkt satın al bu fiyata kaçmaz.ASUS NVIDIA GeForce RTX 3070 Dual Fan Model 8G DUAL-RTX3070-O8G
Teşekkürler dostum bilgilendirme için tek sıkıntı işlemci param yetmeyecek ve ürün ne zaman gelecekamazondan aldığınız veya alacağınız ürün ödeme ekranında ne çıkıyorsa sadece onu öderseniz ekstra vergi gümrük vs bedel çıkarmazlar. ödeme yapıp sipariş verirseniz ilk tedarik sürecinde ürünü size sıkıntısız olarak yollarlar. bu şartlar altında bence ürün fiyatı gayet güzel...