T.P.G.
80+ Titanium
Güzel model alınır.Hocam model hakkında ne düşünüyorsun iyi midir?
ASUS NVIDIA GeForce RTX 3070 Dual Fan Model 8G DUAL-RTX3070-O8G
Güzel model alınır.Hocam model hakkında ne düşünüyorsun iyi midir?
ASUS NVIDIA GeForce RTX 3070 Dual Fan Model 8G DUAL-RTX3070-O8G
Zaten dedimya çokta ümitlenme diye sağlık olsun en azından öğrenmiş oldun@Dambıldor hocam selam aldıktan 1 saat sonra hesabım Amazon tarafından kapatıldı kartın son 4 hanesinin falan fotoğrafını istediler yolladım ama o bilgilerin yetmediğini söylediler hesap kapatıldı yeni hesap açtım ama ürünün stoğu tükenmiş valla alacağım yokmuş
Tekrardan açıldı siparişe farklı bir hesap ile sipariş ettim eski hesabımla mail attım amazona cevap bekliyorum.Zaten dedimya çokta ümitlenme diye sağlık olsun en azından öğrenmiş oldun
Valla hiç bir fikrim yok umarım alabilirsinizTekrardan açıldı siparişe farklı bir hesap ile sipariş ettim eski hesabımla mail attım amazona cevap bekliyorum.
Kendi adıma ait kartı kullandım kendi adresim kendi numaram neden hesap kapatılmış olabilir?
Bütün vergileri ödemede ödeyip alıyorum her şey dahil kargo dahil 6250TL ama maalesef iki hesapta aldım ikisinde de hesap bloklandı yazdım mail attım ama anlamıyorum neden böyle oluyor.Hayır çoğunlukla böyle olaylarda özel kargo şirketleriyle anlaşılıyor. Mesela Banggood Aras ile anlaşmalı. Önceden sipariş kısmında ödüyorsun. Ülkeye girerken PTT değil Aras teslim alıyor ve kapıya geldiği gibi alıyorsun.
Muhtemelen Amazon'da da böyle. Bu fiyata alabilirsen çok iyi olur. Hatta dediğin gibi kargo verilince para kesiliyorsa çok çok daha iyi.
Şimdi okudum neyse şansını denemiş oldun
Alamıyorum ki ürünü sipariş verdikten sonra hesap bloklanıyor.fiyatı şuanlık için iyi ama ne zaman göndericekler o da önemli
Dünyanın en güvenilir online alışveriş sitesine sıkıntılı demekHocam Amazon sıkıntılı bence. 300-500 fazla verin başka yerden alın.
Hocam urun linkini atarmisinizDostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?