Neler Yeni

Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
@Dambıldor hocam selam aldıktan 1 saat sonra hesabım Amazon tarafından kapatıldı kartın son 4 hanesinin falan fotoğrafını istediler yolladım ama o bilgilerin yetmediğini söylediler hesap kapatıldı yeni hesap açtım ama ürünün stoğu tükenmiş valla alacağım yokmuş :(

Dambıldor

80+ Silver
@Dambıldor hocam selam aldıktan 1 saat sonra hesabım Amazon tarafından kapatıldı kartın son 4 hanesinin falan fotoğrafını istediler yolladım ama o bilgilerin yetmediğini söylediler hesap kapatıldı yeni hesap açtım ama ürünün stoğu tükenmiş valla alacağım yokmuş :(
Zaten dedimya çokta ümitlenme diye sağlık olsun en azından öğrenmiş oldun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Zaten dedimya çokta ümitlenme diye sağlık olsun en azından öğrenmiş oldun
Tekrardan açıldı siparişe farklı bir hesap ile sipariş ettim eski hesabımla mail attım amazona cevap bekliyorum.
Kendi adıma ait kartı kullandım kendi adresim kendi numaram neden hesap kapatılmış olabilir?

Dambıldor

80+ Silver
Tekrardan açıldı siparişe farklı bir hesap ile sipariş ettim eski hesabımla mail attım amazona cevap bekliyorum.
Kendi adıma ait kartı kullandım kendi adresim kendi numaram neden hesap kapatılmış olabilir?
Valla hiç bir fikrim yok umarım alabilirsiniz

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır çoğunlukla böyle olaylarda özel kargo şirketleriyle anlaşılıyor. Mesela Banggood Aras ile anlaşmalı. Önceden sipariş kısmında ödüyorsun. Ülkeye girerken PTT değil Aras teslim alıyor ve kapıya geldiği gibi alıyorsun.
Muhtemelen Amazon'da da böyle. Bu fiyata alabilirsen çok iyi olur. Hatta dediğin gibi kargo verilince para kesiliyorsa çok çok daha iyi.

Şimdi okudum neyse şansını denemiş oldun :ROFLMAO:

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
fiyatı şuanlık için iyi ama ne zaman göndericekler o da önemli

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Hayır çoğunlukla böyle olaylarda özel kargo şirketleriyle anlaşılıyor. Mesela Banggood Aras ile anlaşmalı. Önceden sipariş kısmında ödüyorsun. Ülkeye girerken PTT değil Aras teslim alıyor ve kapıya geldiği gibi alıyorsun.
Muhtemelen Amazon'da da böyle. Bu fiyata alabilirsen çok iyi olur. Hatta dediğin gibi kargo verilince para kesiliyorsa çok çok daha iyi.

Şimdi okudum neyse şansını denemiş oldun :ROFLMAO:
Bütün vergileri ödemede ödeyip alıyorum her şey dahil kargo dahil 6250TL ama maalesef iki hesapta aldım ikisinde de hesap bloklandı yazdım mail attım ama anlamıyorum neden böyle oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fiyatı şuanlık için iyi ama ne zaman göndericekler o da önemli
Alamıyorum ki ürünü sipariş verdikten sonra hesap bloklanıyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
rtx 3060 3060 ti çıktığından ne kadar olucak fiyatı dostlar ve nereden alabiliriz 25 şubatta

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Yusuf
Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?
Hocam urun linkini atarmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam linki ni atarmisiniz ürünun

Top Bottom