Neler Yeni

Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Sonraki süreçte ne oldu hesap açıldı mi satın alabildin mi veya siparişin ücretini çekip öyle mi banladılar o olaydan sonraki süreci anlatır mısın ben de amazon japonyadan ekran kartı almak istiyorum o yüzden merak ettim
Tekrardan 3.cü hesabıda açtım ban yedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baturhan Coşkun
Instagram
baturhancoskun
Tekrardan 3.cü hesabıda açtım ban yedi.
Görüyorum ki Palit RTX 3060 kullanıyorsunuz Japonyadan en sonunda alabildiniz mi? Onu öğrenmek istedim. Vergiler dahil cidden Türkiye'deki fiyatlardan aşırı uyguna geliyor. Japonyadan almak istedim. Deneyeceğim sizde işe yaradıysa.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?
Satıcısı amazon ise gönül rahatlığı ile alabilirsin. Tek farkı Türkiye'de garantisi olmayacak maalesef.

Geixs

80+
Görüyorum ki Palit RTX 3060 kullanıyorsunuz Japonyadan en sonunda alabildiniz mi? Onu öğrenmek istedim. Vergiler dahil cidden Türkiye'deki fiyatlardan aşırı uyguna geliyor. Japonyadan almak istedim. Deneyeceğim sizde işe yaradıysa.
Bildiğim kadarıyla garantisi ni kullanamıyorsunuz yanlışsam yazında bende amazondan almayı düşüneyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baturhan Coşkun
Instagram
baturhancoskun
Bildiğim kadarıyla garantisi ni kullanamıyorsunuz yanlışsam yazında bende amazondan almayı düşüneyim
Evet sanırım global garantisi yok, o çok kötü. Vazgeçsem mi yoksa şansımı denesem mi bilmiyorum. Ben Asus ROG RTX 3060 almayı düşünüyorum ama Asus global garanti sağlamıyor mu ki acaba?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Evet sanırım global garantisi yok, o çok kötü. Vazgeçsem mi yoksa şansımı denesem mi bilmiyorum. Ben Asus ROG RTX 3060 almayı düşünüyorum ama Asus global garanti sağlamıyor mu ki acaba?
Sağlamıyor maalesef fakat. Ekran kartı çabuk bozulan bir parça değil. Ben olsam riske atarım hatta RTX 3070 Suprim var bende 14 bin tl verdiler. Satıp almayı düşünüyorum dışarıdan..

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Baturhan Coşkun
Instagram
baturhancoskun
Sağlamıyor maalesef fakat. Ekran kartı çabuk bozulan bir parça değil. Ben olsam riske atarım hatta RTX 3070 Suprim var bende 14 bin TL verdiler. Satıp almayı düşünüyorum dışarıdan..
Bir de sanırım konu sahibi 3 hesap açmış üçünde de Amazon hesabını banlamış. Japonyadan almaya izin verilmiyor resmen. En sonunda başarabildi mi onu öğrenebilsek ona göre ben de sipariş veririm. Dediğiniz gibi riske atmaya değer bence de.

Geixs

80+
Bence riske atmayın sorunlu falan gelir yada ilerde bir sorunu çıkar elinizde kalır yani size kalmışda bendede rx5600xt vardı 8k dan sattım elimde nakit stok bekliyorum sizin gibi amazon işi yaş

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

Mystery

80+
Kartın yenilenmiş ürün olup olmadığını kontrol edin. Eğer Amazon JPden alacaksaniz, Amazon global garantisine dahil olmuyor ve oradan alıyorsanız büyük ihtimal hesabınız kapatılır.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Japonyadan almadım dostum co.uk'dan aldım

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0