Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,263
Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?

Yanlış Bilgilendirme
Hocam Amazon sıkıntılı bence. 300-500 fazla verin başka yerden alın.

Kaçak geliyor diye biliyorum. Yanlışım da olabilir. Arkadaşlarım alışveriş yapıp 1 sene sonra falan geldiğini söylediler.

Kaçak geliyor diye biliyorum. Yanlışım da olabilir. Arkadaşlarım alışveriş yapıp 1 sene sonra falan geldiğini söylediler.
Hocam Amazon gayet güvenilir öyle bir şey yok yanlış biliyorsunuz muhtemelen.
Müşteri memnuniyetine en fazla olan firmalardan biridir.

Bu arada size de sormak istedim bakabilir misiniz?
@Rennes @Dambıldor @Furkan Aslan @shatZ! Siz ne düşünüyorsunuz hocam 6250TL 3070

O fiyata 3060ti zor bulunuyor (stok yok olarak) stok olanlar 8-9k )
Siz bilirsiniz

Hocam kartta sıkıntı yoksa alınabilir. Sanırım aldıktan sonra ne zaman stoga gelicegi ile ilgili mail atıyorlar. Eğer çok ileri tarihse iade alırsınız.

Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?
Almayın bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Neden ekstra vergi oluyor mu fiyat üstüne?
Yurt dışından geldiği için gümrük vergisi alınır. Sakata gelebilirsin bu yüzden almayın dedim. Stoklar artık ne zaman düzelecek o da muamma zaten.

Hocam Amazon gayet güvenilir öyle bir şey yok yanlış biliyorsunuz muhtemelen.
Müşteri memnuniyetine en fazla olan firmalardan biridir.

Bu arada size de sormak istedim bakabilir misiniz?
@Rennes @Dambıldor @Furkan Aslan @shatZ! Siz ne düşünüyorsunuz hocam 6250TL 3070
Stokta yok. Ne zaman geleceği de belli değil. Aslında bir yandan mantıklı bir yandan mantıksız. Mantıklı yanı oldukça ucuza almanız. Mantıksız yanı stokta yok, geldiği zaman fiyatı zamlanır mı? Ben çok arada kaldım hocam. Kesin bir cevap vermemem en doğrusu olur sanırım.

Yurt dışından geldiği için gümrük vergisi alınır. Sakata gelebilirsin bu yüzden almayın dedim. Stoklar artık ne zaman düzelecek o da muamma zaten.
Hocam amazonda onları önceden ödüyorsun onla beraber 6250 oluyor.
Stokta yok. Ne zaman geleceği de belli değil. Aslında bir yandan mantıklı bir yandan mantıksız. Mantıklı yanı oldukça ucuza almanız. Mantıksız yanı stokta yok, geldiği zaman fiyatı zamlanır mı? Ben çok arada kaldım hocam. Kesin bir cevap vermemem en doğrusu olur sanırım.
Hocam stoklar düzelince de bu fiyatta olur hatta belki daha fazla olur diye düşünüyorum bunu aldıktan sonra tahmini bir gönderim tarihi veriyorlar ve paranızı almıyorlar gönderene kadar eğer uzun bir tarih verirlerse iptal etme şansım var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden ekstra vergi oluyor mu fiyat üstüne?
Hocam yok amazonda satın alma aşamasına geldiğinde bütün vergileri önceden ödüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,177
Üyeler
192,921
Son üye
Haen18
Geri