Neler Yeni

Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
Hocam amazonda onları önceden ödüyorsun onla beraber 6250 oluyor.
Hocam stoklar düzelince de bu fiyatta olur hatta belki daha fazla olur diye düşünüyorum bunu aldıktan sonra tahmini bir gönderim tarihi veriyorlar ve paranızı almıyorlar gönderene kadar eğer uzun bir tarih verirlerse iptal etme şansım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yok amazonda satın alma aşamasına geldiğinde bütün vergileri önceden ödüyorsun.
emin misin önceden ödendiğine tek bu fiyata 3070 harika çünkü garantisiz olsa bile :D amazon tr mi ayrıca?

rtx 3090

80+ Silver
Kaçak geliyor diye biliyorum. Yanlışım da olabilir. Arkadaşlarım alışveriş yapıp 1 sene sonra falan geldiğini söylediler.
o arkadaşlar ziyadan daha iyi palavracı

emin misin önceden ödendiğine tek bu fiyata 3070 harika çünkü garantisiz olsa bile :D amazon tr mi ayrıca?
muhtemelen japonya

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
o arkadaşlar ziyadan daha iyi palavracı

muhtemelen japonya
japonya da alsan da ödeme ekranında ödediğin fiyat son fiyat mı ? ve garantilik süreç olursa napıyorsun?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
japonya da alsan da ödeme ekranında ödediğin fiyat son fiyat mı ? ve garantilik süreç olursa napıyorsun?
Hocam garanti globalse ürün Asus gonderebilirim ama değilse maalesef garanti olayı olmuyor ve ürün japonyadaevet

Ne diyorsunuz dostlar ne yapmalıyım sizce.

rtx 3090

80+ Silver
Dostlar selam amazondan yurt dışından stokta olmayan RTX3070 6250TL stoğa gelince ürünü yollayacaklar ama ne zaman stoğa gelir bilmiyorum sizce almalı mıyım?
amazon güvenilirdir beklerim diyorsan bence al paranı iade edeceklerdir diye düşünüyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
amazon güvenilirdir beklerim diyorsan bence al paranı iade edeceklerdir diye düşünüyorum
Hocam para almıyorlar zaten ürün gönderilene kargoya verilene kadar.
Ve tahmini bir bekleme süresi veriyorlar alayım mı ne diyorsunuz?

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Kaçak geliyor diye biliyorum. Yanlışım da olabilir. Arkadaşlarım alışveriş yapıp 1 sene sonra falan geldiğini söylediler.
Puhahahhaa, lütfen bir daha saçma sapan şehir efsanelerini yazmayın buraya.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Yurtdışından gelen bir ürünün hiçbir zaman Türkiye'ye girişindeki vergisini sepette ödeyemezsiniz. Söylediğiniz aşırı mantıksız beni yanlış anlamayın, siz kargo ve kargonun vergisini sepette ödersiniz. Ürünün ambalajında yurt dışından geldiği için yazan fiyata göre malın kategorisinden vergilendirilirsiniz. Ödemezseniz umurlarında olmaz, açık arttırma ile satarlar. Çare gümrükte tanıdık. @xSkynel

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Hocam para almıyorlar zaten ürün gönderilene kargoya verilene kadar.
Ve tahmini bir bekleme süresi veriyorlar alayım mı ne diyorsunuz?
Tahminen 1-1.5 ay sürer fiyatın yüzde 20'si vergi ödersiniz.
Hocam garanti globalse ürün Asus gonderebilirim ama değilse maalesef garanti olayı olmuyor ve ürün japonyadaevet

Ne diyorsunuz dostlar ne yapmalıyım sizce.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Yurtdışından gelen bir ürünün hiçbir zaman Türkiye'ye girişindeki vergisini sepette ödeyemezsiniz. Söylediğiniz aşırı mantıksız beni yanlış anlamayın, siz kargo ve kargonun vergisini sepette ödersiniz. Ürünün ambalajında yurt dışından geldiği için yazan fiyata göre malın kategorisinden vergilendirilirsiniz. Ödemezseniz umurlarında olmaz, açık arttırma ile satarlar. Çare gümrükte tanıdık. @xSkynel
Hocam gümrük dahil bütün vergileri ödüyor diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum?

Top Bottom