Neler Yeni

Stokta Olmayan RTX3070'i Almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan akkuş
dostum amazon almanyadan ram ssd ve işlemci soğutucu sipariş ettim hiç bir sorun olmaz amazondan sürekli alışveriş yapan biriyim gönül rahatlığıyla alışverişini yap hiçbir sıkıntı çııkarmazlar ayrıca almanyadan sipariş ettiğinde gümrük vergisi falan ödediğin paranın içinde fiyatın altında yazar farklı yerlerden sipariş ederken son ödeme ekranında senden ne alacağı yazıyor zaten

Dambıldor

80+ Silver
Teşekkürler dostum bilgilendirme için tek sıkıntı işlemci param yetmeyecek ve ürün ne zaman gelecek 😁
Hocam ingilitereden Bi arkadaş forumda anakart bekliyordu sizin gibi stok bekliyordu bazen süreyi uzatiyolar bazen iptal edebiliyorlar hazırlıklı olun satın aldıktan sonra iptal de olabilir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,799
İsim
Eren Yeager
Hocam ingilitereden Bi arkadaş forumda anakart bekliyordu sizin gibi stok bekliyordu bazen süreyi uzatiyolar bazen iptal edebiliyorlar hazırlıklı olun satın aldıktan sonra iptal de olabilir
Sağlık olsun hocam yapacak bir şey yok şansımızı deneriz.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
ASUS NVIDIA GeForce RTX 3070 Dual Fan Model 8G DUAL-RTX3070-O8G
Eminim hocam ödeme kısmında öyle gozukutor.
Ben de Japonyadan ROG 3080 White sipariş edicem. Ekstra bir vergi falan gelmiyor, Türkiye fiyatlandırması ile vergi kesiliyor.

Bu da Amazon'un sitesindeki yazı:

''Türkiye'ye yapılan teslimatlar, içerdikleri ürünün değerinden bağımsız olarak gümrük vergisine tabidir.''
KDV, genellikle ithalatın gerçekleştiği üye ülkede beyan sahibi tarafından ödenir.

Amazon ödeme ekranında Türkiye'ye göre vergilendirmesini yapıp, o ücreti sizden alır. Ürün ülkeye giriş yaptığı zaman Amazon tarafından gümrük vergisi ödenir. Herhangi ek bir vergilendirme durumunda amazon.jp ile görüşüp vergi sorununu halledebilirsiniz. Ki bu ek vergilendirme durumunun gerçekleşmesi çok düşük bir olasılık. Dünyada alışveriş yapılabilecek en güvenilir sitelerden birisi Amazon'dur. Şüphe etmenize gerek yok.

Ayrıca bildiğim kadarıyla herhangi bir ek vergi istemeleri durumunda Amazon o ücreti karşılıyor. Ama sizin ürününüz Türkiye'ye geldiğinde faturada KDV bedeli ödenmiş olarak görüneceği için tekrar vergi kesme imkanı sıfırdır.

T.P.G.

80+ Titanium
Yurt dışından geldiği için gümrük vergisi alınır. Sakata gelebilirsin bu yüzden almayın dedim. Stoklar artık ne zaman düzelecek o da muamma zaten.
Hayır.
Ödeme kısmında ne ödediysen o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçak geliyor diye biliyorum. Yanlışım da olabilir. Arkadaşlarım alışveriş yapıp 1 sene sonra falan geldiğini söylediler.
Kaçak falan değil.
Gayet yasal, vergili, faturalı orijinal ürünler.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,799
İsim
Eren Yeager
Hayır.
Ödeme kısmında ne ödediysen o.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaçak falan değil.
Gayet yasal, vergili, faturalı orijinal ürünler.
Hocam model hakkında ne düşünüyorsun iyi midir?

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam model hakkında ne düşünüyorsun iyi midir?
Gayet iyi bir model. Ama daha güzel modeller de var Amazonda. Ön sipariş olan kartlardan en iyi ROG White 3070 ama biraz pahalı. :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,799
İsim
Eren Yeager
Gayet iyi bir model. Ama daha güzel modeller de var Amazonda. Ön sipariş olan kartlardan en iyi ROG White 3070 ama biraz pahalı. :D
Evet hocam öyle en ucuz 3070 bunu bulabildim

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,799
İsim
Eren Yeager
Dostlar burada ki herkese yorumlarından dolayı ve yardımlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim kartı sipariş ettim bakalım hayırlısıyla iptal olmazsa gelir kullanırım umarım kısa sürede gelir ama hiç sanmıyorum 😁 RX5700 gibi bir karttan bir anda 3070'e zıplamak eminim çok garip olacak herkese teşekkürler.

Dambıldor

80+ Silver
Dostlar burada ki herkese yorumlarından dolayı ve yardımlarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim kartı sipariş ettim bakalım hayırlısıyla iptal olmazsa gelir kullanırım umarım kısa sürede gelir ama hiç sanmıyorum 😁 RX5700 gibi bir karttan bir anda 3070'e zıplamak eminim çok garip olacak herkese teşekkürler.
Mail gelmiş mi Bi bak bakayım hayırlı olsun

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,799
İsim
Eren Yeager
Mail gelmiş mi Bi bak bakayım hayırlı olsun
Gelmiş hocam ama onda da ne zaman geleceğini size mail yoluyla atacağız diyor yarın öbür gün tahmini bir zaman verirler muhtemelen.

Top Bottom