rx 6600 bu, konudaki ürün rx 6600 xt modeli
Arkadaşlar Hepsiburada da 6999 TL devam ediyor. Almak isteyenlere duyurulur.
rx 6600 bu, konudaki ürün rx 6600 xt modeli
Arkadaşlar Hepsiburada da 6999 TL devam ediyor. Almak isteyenlere duyurulur.
Heyecanlandırıp 6600 sipariş ettiricen millete
Teşekkürler kardeşim, sayende gayet güzel alışveriş oldu.Ne demek hocam güzel fırsat oldu valla hepimiz için![]()
evet trendyol indirimi olmadan 6975 tl gözüküyordu sepette indirimle 6696ya düştü fatura ona göre kesilmişKargoya verilmiş, faturası kesilmiş, Yarın teslim alacağım fakat bir terslik var. 6 taksitle 6696 lira ödedim fakat fatura 6.975 TL olarak kesilmiş. Sizde de böylemi?
Eyvallah saol.evet trendyol indirimi olmadan 6975 TL gözüküyordu sepette indirimle 6696ya düştü fatura ona göre kesilmiş
tavsiye fiyatı 'satması gereken fiyat' diye açıp, 380 msrp li bir kartın satıcı alış fiyatını 250 usd olarak söyleyip satıcıya %50 den fazla kar payı bırakan kimsenin yorumlarını dikkate almayınmsrp denilen şey satıcının satması gereken fiyat. bu kartların maliyeti 50 dolar bile olmayabilir onlar için, satıcılar da 380 dolara falan almıyorlar, en fazla 250-300 dolara alıyorlardır 380 msrpli bir kartı
maltepeden çayırovaya gelecek dün yola çıksam oradan yürüsem bugün evde olurdum. benim de hala gelmedi.benimki bi gelemedi ya ist den edirneye kargo yetişmiyor şaka gibş
Bende zaten aynı modelin 6600 olanı vardı, söküp bunu taktım direk çalıştı. Yazılıma baktım sorun görünmüyor.Aynı şekilde benimki de geldi. Temiz formatla yazılımları yüklüyorum.
ne olabilir hocam ilk defa mı ekran kartı kullanıyorsunuz sıfır ekran kartı işte. piyasanın 1tık altında verildiği için replika olucak bozuk olacak değil ya. size özel değil bu arada birçok teslim alan yazmış böyle geldi bakalım nasıl vsvsKart geldi, teslim aldım. Sorunsuz, jelatinlerini söktüm. Az önce taktım kasaya şuanlık ters bir durum yok.