Neler Yeni

❌İndirim Bitti! STOKTAAA YETİŞŞŞ Asus dual 6600xt 6.696TL Trendyol

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende zaten aynı modelin 6600 olanı vardı, söküp bunu taktım direk çalıştı. Yazılıma baktım sorun görünmüyor.
Hayırlı olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne olabilir hocam ilk defa mı ekran kartı kullanıyorsunuz sıfır ekran kartı işte. piyasanın 1tık altında verildiği için replika olucak bozuk olacak değil ya. size özel değil bu arada birçok teslim alan yazmış böyle geldi bakalım nasıl vsvs
Buraya yazılan seni neden bu kadar gerdi onu anlamadım ben :)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Hayırlı olsun hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buraya yazılan seni neden bu kadar gerdi onu anlamadım ben :)
yav ne germesi hocam. kıskanma falan ima ediyorsan bence çirkinleşme çünkü ben de ürünü aldım ve vazgeçip iptal ettim. sadece konuşmalar saçma. ben 2 ayda 10 tane kasa alıp satmışımdır. hmm bakalım ekran kartı nasıl insallah bir yamuk olmaz falan demem neden olsun cünkü

İceWolf

80+ Silver
ne olabilir hocam ilk defa mı ekran kartı kullanıyorsunuz sıfır ekran kartı işte. piyasanın 1tık altında verildiği için replika olucak bozuk olacak değil ya. size özel değil bu arada birçok teslim alan yazmış böyle geldi bakalım nasıl vsvs
Teşekkür ederim düşüncen ve engin tecrübelerin için. Zaten herkes aldığı kart jelatinli geliyor, hiç kimseye açılmış kart gelmediği için benimde bilgilendirmem saçma olmuş. Hatta geri iade edilmiş ürünleri piyasaya süren firmalarda hiç olmadığı için yine senin engin bilgilendirmen çok faydalı oldu.

~KİNG~

80+ Bronze
Benimki de kargoya verildi, eğer ciddi alıcı varsa fiyatta anlaşıp satabilirim. Özel mesaj atabilirsiniz.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yav ne germesi hocam. kıskanma falan ima ediyorsan bence çirkinleşme çünkü ben de ürünü aldım ve vazgeçip iptal ettim. sadece konuşmalar saçma. ben 2 ayda 10 tane kasa alıp satmışımdır. hmm bakalım ekran kartı nasıl insallah bir yamuk olmaz falan demem neden olsun cünkü
Yazılan şeyler forum kurallarına aykırı değil. İnsanlar duygularını düşüncelerini paylaşmak istiyor ve paylaşıyor. Bunun için insanlara tepki göstermen kadar saçma bir şey olamaz.

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Teşekkür ederim düşüncen ve engin tecrübelerin için. Zaten herkes aldığı kart jelatinli geliyor, hiç kimseye açılmış kart gelmediği için benimde bilgilendirmem saçma olmuş. Hatta geri iade edilmiş ürünleri piyasaya süren firmalarda hiç olmadığı için yine senin engin bilgilendirmen çok faydalı oldu.
öyle bir şey olmayacagını biliyorsunuz zaten gaming gen ürünü ve satış sayfasında tüm sorulması gerekenler sorulmuş, bilgilendirmeler yapılmış. öyle bir durum zaten olmayacak ama olsa 1 tıkla iade edeceksiniz zaten

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Benimki de geldi hayırlı olsun hepimize :)
IMG_20220421_165457.jpg
IMG_20220421_165609.jpg

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Yazılan şeyler forum kurallarına aykırı değil. İnsanlar duygularını düşüncelerini paylaşmak istiyor ve paylaşıyor. Bunun için insanlara tepki göstermen kadar saçma bir şey olamaz.
tepki mepki göstermiyorum toksiklik yapanları da hiç sevmem kendim de yapmam. sadece garip bu şüphecilik. bakalım nasıl olacak, benimkinde bir yamukluk yok, kargoya verilecek mi acaba, benimki verildi gelmedi falan. yazılmaya değer mi bunlar, bence değil

İceWolf

80+ Silver
Olsun biz bilgilendirmemizi yapalım. Satın almış ama kargosu henüz gelmemiş arkadaşlarda dikkat etsinler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
benim kartta geldi. elde 2 kart oldu diğeride sıfır 1660 super. deneme amaçlı coin işine girmek istiyorum. birbiriyle uyumsuz olurmu bunlar yoksa birini satayım mı?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Açıkcası bende anakart yok ve bende gelen malın ucuz olması sebebiyle şüphe içindeyim. Olabilir böyle arkadaşlar. Gelenler gelen ürün hakkında fikir beyan edebilir tecrübelerini söylebilir. En azından deneyemeyecek arkadaşlar 15 gün iade sürecini düşünme fikrinden az da olsa kurtulurlar. Herkesin elinde hazır bir sistem yok ki takıp denesin.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benimki İstanbul'da yatıyor, şu e-ticaret siteleri abuk sabuk kargo şirketleri kurmaktan vazgeçse keşke. İsminde Express var tahmini teslimata 25 Nisan yazmışlar, Express olmayanını düşünemiyorum.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benimki İstanbul'da yatıyor, şu e-ticaret siteleri abuk sabuk kargo şirketleri kurmaktan vazgeçse keşke. İsminde Express var tahmini teslimata 25 Nisan yazmışlar, Express olmayanını düşünemiyorum.
Maltepe'den İkitelliye İkitelli'den de Küçükçekmeceye gönderiliyor. Dediğin gibi sözde Express.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,396
Üyeler
163,489
Son üye
paradox35
Top Bottom