STONFLIRE.PL FAKE Mİ?

ffreaky

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar yakın zamanda CS:GO'da bıçak aldım. Birisi takas için yazdı ve eşyalarını bu sitede sergilediğini, o sitede onun eşyalarını görebilmem için attığı linke girmek için siteye kaydolmam gerektiğini söyledi. Başta mantıksız gelmedi. Siteye "Steam ile giriş yap" butonundan kayıt olmayı denediğimde ise tekrar oturum açmam gerektiğini söyledi site. Ama aslında tarayıcıda Steam hesabım açıktı. Fake olma ihtimalini düşünerek daha kaydolmadım. Site hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca başka bir siteden şu yazıyı gördüm:

Ekler

• fake.png
    fake.png
    118 KB · Hit: 77
  • fake 1.png
    fake 1.png
    11.6 KB · Hit: 65
Eski bir konu ama sonradan görenlerin de güvenliğini sağlamak maksatlı hortlatıyorum. Evet, bu tarz siteler sahtedir.

'Scam sitelerin belli başlı özellikleri var. Ülkeye göre dil değiştirmiyor, 90% ihtimalle İngilizce, 10% ihtimalle de Rusça oluyorlar. Türkçe kullandığınız hesapta İngilizce gelirse dolandırıcıdır.
Ayrıca büyük küçük harf ayrımı yapıyor. Gerçek Steam logini, Guard kodunu yazarken caps lock açıksa da kapalıysa da hepsini büyük harfle yazarken scam siteler caps lock kapalıyken küçük yazar.

Pop-up Steam logininin gerçek olup olmadığını anlamanın en kolay yolu da pencereyi sitenin dışına taşımaya çalışmaktır. Pop-up gibi gözüken şey aslında sitenin bir parçası ise yine dolandırıcıdır.'

Geri